Ειδήσεις

Τα φανάρια στη Λ. Καζαντζίδη έπεσαν... «θύματα» επιτήδειων

Απανωτά είναι τα κρούσματα δολιοφθορών με στόχο τα φανάρια επί της Λεωφόρου Καζαντζίδη, στο ύψος της Βιομηχανικής περιοχής Ηρακλείου.

Άγνωστα άτομα έχουν βάλει στο στόχαστρο τους φωτεινούς σηματοδότες τους οποίους βγάζουν εκτός λειτουργίας, με το φαινόμενο να είναι συχνό καθώς το τελευταίο τετράμηνο έχουν… «χτυπήσει» 10 φορές.

Η δράση τους ξεκινά τις νυχτερινές ώρες…

Σπάνε το λουκέτο, ανοίγουν τους πίνακες και αφαιρούν τις ασφάλειες για να μην λειτουργούν οι φωτεινοί σηματοδότες, αλλά και ο φωτισμός μέχρι το ύψος της γέφυρας.

Αυτή τη φορά, στη προσπάθεια τους να αφαιρέσουν τις ασφάλειες δημιούργησαν προβλήματα στις πλακέτες και τα τροφοδοτικά, με τα συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης να σπεύδουν στο σημείο για την αποκατάσταση της ζημιάς.

Συνεργείο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων έβαλε για μια ακόμη φορά λουκέτο στους πίνακες, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Στο επίμαχο σημείο και όποτε βγαίνουν εκτός λειτουργίας τα φανάρια, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με προβλήματα ενώ δεν λείπουν και οι επικίνδυνες εικόνες.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

Σχόλια