Ειδήσεις

Στην Κομοτηνή για ιδιωτική επίσκεψη ο Ταγίπ Ερντογάν

Στην Κομοτηνή μετέβη ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η σύζυγός του, καθώς και η τουρκική αντιπροσωπεία.

Στην Κομοτηνή μετέβη ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η σύζυγός του, καθώς και η τουρκική αντιπροσωπεία.

Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» τον περίμενε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, όπου τον αποχαιρέτησε εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης.

Στην Αλεξανδρούπολη, τους υποδέχθηκαν εκ μέρους της κυβέρνησης ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος και ο υφυπουργός Γιάννης Αμανατίδης. Το μεσημέρι ο Ταγίπ Ερντογάν θα μεταβεί στο τζαμί Κιρ Μαχαλλέ, για την προσευχή της Παρασκευής, πριν αναχωρήσει, στις 16.00, για την Τουρκία.

To σημερινό πρόγραμμα της επίσκεψης:

11:15 Άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας και της συζύγου του, καθώς και της συνοδεύουσας αντιπροσωπείας στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης «Δημόκριτος».

Υποδοχή από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών κ. Γεώργιο Κατρούγκαλο και τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Ιωάννη Αμανατίδη, εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης.

12:10 Αφιξη στην Κομοτηνή. Επίσκεψη στο «Kirmahalle Cammi» από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Τουρκίας κ. Recep Tayyip Erdogan.

13:30-15:00 Γεύμα στο ξενοδοχείο «Chris and Eve Mansion».

16:00 Αναχώρηση του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας κ. Recep Tayyip Erdogan και της συζύγου του, καθώς και της συνοδεύουσας αντιπροσωπείας, με ειδική πτήση.

Πηγή: ert.gr

Σχόλια