default-image

Αγωνίστηκε με το ίνδιαλμα του 32χρονός με σύνδρομο down

Αθλητισμός
Αγωνίστηκε με το ίνδιαλμα του 32χρονός με σύνδρομο down

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ινδαλμά του αντιμετώπισε ένας 32χρονος με σύνδρομο down σε μια κίνηση καλής θέλησης από την πλευρά του αθλητή. Ο Diego Sanchez βρέθηκε στο ρινγκ με έναν μεγάλο θαυμαστή του.  

Η μαχητικότητα και αντοχή που διακρίνει αθλητές του ΜΜΑ είναι γνωστή, ώμος ο Diego Sanchez απέδειξε ότι έχουν αρκετή καλοσύνη μέσα τους. Η κίνηση να δεχτεί να βρεθεί στο οκτάγωνό με ένα μεγάλο θαυμαστή του ήταν αξιέπαινη.  

Στην αρχή του χρόνου οι δυο τους είχαν γνωριστεί καθώς ο «λεοντόκαρδος» όπως τον αποκαλούν στο παρατσούκλι του τον 32χρονός με σύνδρομό down σε αγώνα MMA επισκέφτηκε το μέρος όπου προπονούταν το ινδαλμά του.  Μια σπάνια κίνηση από τον αθλητή του ΜΜΑ να πλησίασε και τον ρώτησε αν του αρέσει το ΜΜΑ. Η απάντηση που έλαβε ήταν θετική, ενώ σε δεύτερη ερώτηση που του έκανε «Ήρθες απλά για να δεις ή θέλεις να προπονηθείς κιόλας» λαμβάνοντας πάλι θετική απάντηση.

Πλέον από τότε οι δυο τους έχουν γίνει πολύ καλοί φίλοι, αφού ο Diego αποτελεί τον προσωπικό προπονητή του. Το όριο ηλικίας για τα άτομα με σύνδρομο down είναι στα 45. Ο Isaac είναι 32 και θέλω αυτός ο νεαρός να παραμείνει υγιείς. Η εξάσκηση και οι πολεμικές τέχνες βοηθούν στο να τα καταφέρει, είπε χαρακτηριστικά.

Όσοι το παρακολούθησαν συγκινήθηκαν καθώς τους έβλεπαν μέσα στο ρινγκ να διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News