default-image

Από το απόγευμα το 1ο Παγκρήτιο Φεστιβάλ Εθελοντισμού στο Ηράκλειο

Κρήτη
Από το απόγευμα το 1ο Παγκρήτιο Φεστιβάλ Εθελοντισμού στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ηράκλειο πραγματοποιείται από σήμερα έως και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, το 1ο Παγκρήτιο Φεστιβάλ Εθελοντισμού, Μια Γιορτή Συνεργασίας και Συνεισφοράς με το μήνυμα: ''Η κίνηση μετράει''.

Τις εργασίες ανοίγει στις 17.00 το απόγευμα το ''Χαμόγελο του Παιδιού'' σύμφωνα με την Ελευθερία Κουρτίδου από το Sociallazo ΝΝC, στο Ράδιο 98,4.

Με αφορμή την «Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού για Οικονομική και Κοινωνική Ανάπτυξη» διοργανώνεται το 1ο Παγκρήτιο Φεστιβάλ Εθελοντισμού προς τιμήν των Εθελοντικών Ομάδων που δραστηριοποιούνται στη Κρήτη με σκοπό να αναδειχθεί το  έργο τους , να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν άπαντες.

Διοργανωτής είναι ο Κόμβος Δικτύωσης, Συνεργασίας και Δημιουργικότητας για την Κοινωνική Καινοτομία και Τοπική Ανάπτυξη,  To «Sociallazo ΝΝC».

 Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ και σε συνεργασία με Παραγωγικούς Φορείς και Ανθρώπους της πόλης, θα πραγματοποιηθούν και άλλες δραστηριότητες όπως κοινωνική κουζίνα, συλλογή ειδών 1ης Ανάγκης, προβολή ταινιών μικρού μήκους, ομιλίες-συζητήσεις, workshop οινολογίας/καφέ/αυτοσχεδιασμού-θεατρικό παιχνίδι, έντεχνη βραδιά, κρητικό γλέντι κ.α.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News