default-image

Νέο video από την τιτάνια επιχείρηση για τους 7 τόνους χασίς

Κρήτη
Νέο video από την τιτάνια επιχείρηση για τους 7 τόνους χασίς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το δεύτερο μέρος της επιχείρησης να προσεγγίσουν το ρυμουλκό με την τεράστια ποσότητα ναρκωτικών ουσιών έδωσε στη δημοσιότητα το Λιμενικό Σώμα.

Πρόκειται για στιγμές της δράσης των βατραχανθρώπων οι οποίοι φαίνονται στο video να «κυνηγούν» το ρυμουλκό, να φωνάζουν στον οδηγό του πλοίου «σταμάτα», αλλά να συνεχίζουν ακάθεκτοι την προσπάθεια.

Παράλληλα, φαίνεται η στιγμή που οι βατραχάνθρωποι φτάνουν στο ρυμουλκό πλοίο «ANDREAS», πάνω στο οποίο βρίσκονταν τα έξι μέλη του πληρώματος που τελικά συνελήφθησαν και το πρωί της Παρασκευής μεταφέρονται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

Στα τελευταία στιγμιότυπα, οι άνθρωποι του Λιμενικού Σώματος βρίσκουν το σημείο που ήταν κρυμμένα τα 241 δέματα επεξεργασμένης κάνναβης και η εικόνα είναι εντυπωσιακή.

Δείτε το video που «είδε» το φως της δημοσιότητας:

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για μία πολύ μεγάλη επιτυχία του Λιμενικού Σώματος, καθώς η ποσότητα που εντοπίστηκε και κατασχέθηκε αγγίζει τους 7 τόνους, μία πρωτοφανής υπόθεση για τα ελληνικά δεδομένα.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΟΙ 6 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΧΑΣΙΣ

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως τα 241 δέματα κατεργασμένης κάνναβης τύπου σοκολάτα θα παραμείνουν στο Τελωνείο Ρεθύμνου μέχρι να υπάρξει σχετική εντολή για μεταφορά τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News