Ειδήσεις

Φεύγουν από την Κρήτη οι 6 για τους τόνους χασίς (photos)

Στον Πειραιά ενώπιον του Εισαγγελέα θα μεταφερθούν τα έξι μέλη του πληρώματος του ρυμουλκού σκάφους «ANDREAS» - «Φύλλο και φτερό» το σκάφος

Στον Πειραιά για απολογία, ενώπιον του Εισαγγελέα, θα μεταφερθούν τα έξι μέλη του πληρώματος του ρυμουλκού σκάφους «ANDREAS», στο οποίο βρέθηκε η ποσότητα - μαμούθ των σχεδόν 7 τόνων κατεργασμένης κάνναβης τύπου σοκολάτας.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΟ "ΡΕΣΑΛΤΟ" ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΧΑΣΙΣ

Κατά την τιτάνια επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε, οι ελληνικές διωκτικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη των έξι (συριακής καταγωγής) μελών του πληρώματος, ενώ σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού, οι συλληφθέντες πρόκειται να μεταφερθούν στον Πειραιά με το Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης 070 του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Οι έξι συλληφθέντες αναμένεται να προσαχθούν αύριο το πρωί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά για τα περαιτέρω.

Εξονυχιστικές έρευνες στο ρυμουλκό σκάφος

Την ίδια ώρα, «φύλλο και φτερό» έχουν κάνει κάθε πιθανό σημείο του ρυμουλκού σκάφους στο οποίο θα μπορούσαν να κρύβονται κι άλλες ναρκωτικές ουσίες, οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος.

Ενώ, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού, οι ενδελεχείς έρευνες από τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., συνεχίζονται.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για τον εντοπισμό και την κατάσχεση της μεγαλύτερης μέχρι σήμερα στην Ελλάδα, ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτας).

Σχόλια