default-image

Κλήση όνειρο για Παπαγιανόπουλο στην Εθνική Σουηδίας

Ποδόσφαιρο
Κλήση όνειρο για Παπαγιανόπουλο στην Εθνική Σουηδίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία σημαντική στιγμή στην καριέρα του Σωτήρη Παπαγιανόπουλου καθώς κλήθηκε από την εθνική ομάδα της Σουηδίας για τα φιλικά παιχνίδια με στο Άμπου Ντάμπι τον Ιανουάριο.

Μετά την αποχώρηση του παίκτη από τον ΠΑΟΚ για να ενσωματωθεί στην Έστερσουντ στην Σουηδία, δεν μπορούσε ούτε ο ίδιος να φανταστεί την εξέλιξη που θα έπαιρναν τα πράγματα.

Στην μέχρι τώρα πορεία της σουηδικής ομάδας, ο Έλληνας στόπερ είναι βασικό μέλος και πολύτιμο για τις επιτυχίες που έχει κάνει η ομάδα στο Europa League ( απέκλεισε Φόλα Ες, ΠΑΟΚ, Γαλατάσαράι για να μπει στους ομίλους και στη συνέχεια να προκριθεί και στην επόμενη φάση).

Ο Έλληνας αμυντικός τόνισε σε δήλωσεις του:

'Αυτή τη στιγμή έχω κληθεί στην εθνική Σουηδίας και είναι μεγάλη τιμή για εμένα. Θα πάω εκεί για να αποδείξω την αξία μου και να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να σκεφτώ τώρα, καμία άλλη εθνική ομάδα.

Είχα πράγματι κάποιες συζητήσεις με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πριν περίπου ένα μήνα, για το πως εξελίσσονται τα πράγματα για εμένα το τελευταίο διάστημα'

Ενώ από την πλευρά του ο τεχνικός της εθνικής Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον υποστήριξε:

'Είχα ερευνήσει αν θέλει να βρίσκεται μαζί μας και πήρα θετική απάντηση. Είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική'

Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος λοιπόν θα ακολουθήσει την αποστολή για το Άμπου Ντάμπι, όπου η εθνική ομάδα της Σουηδίας θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια με Εσθονία και Δανία το διάστημα 2-12 Ιανουαρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News