default-image

Η τελευταία πράξη των ομίλων του Champions League

Ποδόσφαιρο
Η τελευταία πράξη των ομίλων του Champions League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League ολοκληρώνεται απόψε με τους αγώνες Ρεάλ Μαδρίτης - Ντόρτμουντ και Πόρτο - Μονακό να μαζεύουν τα περισσότερα βλέμματα.

Η φάση των ομίλων της μεγάλης διασυλλογικής διοργανώσεις ολοκληρώνεται απόψε με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στα τελευταία ευρωπαϊκά εισιτήρια που ψάχνουν κάτοχο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα δεδομένα των ομίλων:

Για τον 5ο όμιλο η Λίβερπουλ υποδέχεται την Σπάρτακ Μόσχας και θέλει νίκη για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου, στον δεύτερο αγώνα του ομίλου η Σεβίλλη προερχόμενη από το εντυπωσιακό παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής στο Σάντσεθ Πιθχουάν (3-3) φιλοξενείται από τους Σλοβένους (Μάριμπορ) με στόχο να μην ηττηθεί ώστε να πάρει να εισιτήριο για τους 16. Λίβερπουλ-Σπάρτακ (CS4), Μάριμπορ-Σεβίλλη (CS1-λεπτό προς λεπτό).

Η βαθμολογία: Λίβερπουλ 9, Σεβίλλη 8, Σπαρτάκ 6, Μάριμπορ 2

Στον 6ο όμιλο η Μάντσεστερ Σίτυ δοκιμάζεται στην έδρα της ουκρανικής Σαχτάρ με τους γηπεδούχους να 'καίγονται' περισσότερο για τους βαθμούς καθώς με αποφυγή ήττας περνάει στην επόμενη φάση του Champions League. Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Νάπολι παίζει στην έδρα των ολλανδών (φέγενορντ) το τελευταίο της 'χαρτί' για πρόκριση στους 16. Φέγενόρντ-Νάπολι (CS6), Σαχτάρ-Σίτυ (CS7).

Η βαθμολογία: Μάντσεστερ Σίτι 15, Σαχτάρ 9, Νάπολι 6, Φέγενορντ 0  

Για τον 7ο όμιλο τα πράγματα είναι ανοιχτά για τις θέσεις 2-3 με τις Πόρτο και λειψία να παλεύουν μέχρι το τέλος για την 'κατάληψη' της δεύτερης θέσης. Λειψία-Μπεσίκτας (CS7), Πόρτο-Μονακό (CS8).

Η βαθμολογία: Μπεσίκτας 13, Πόρτο 7, Λειψία 7, Μονακό 2

Στον τελευταίο όμιλο υπάρχουν ακόμα ελπίδες για τον Αποέλ ώστε να κατακτήσει την 3 θέση και το ευρωπαϊκό μέλλον του. Ενώ και η Ντόρτμουντ παίζει στην έδρα της Ρεάλ για ένα καλό απότέλεσμα. Ρεάλ-Ντόρτμουντ (CS2), Τότναμ-Αποέλ (CS3).

Η βαθμολογία: Τότεναμ 13, Ρεάλ Μαδρίτης 10, Ντόρτμουντ 2, ΑΠΟΕΛ 2

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News