default-image

Ήττα «σοκ» για την Μικτή Παίδων

Αθλητισμός
Ήττα «σοκ» για την Μικτή Παίδων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ήττα με 2-1 από την Μικτή Λασιθίου υπέστη η Μικτή Παίδων Ηρακλείου στη Σητεία, με το συγκρότημα του Αντώνη Φραγκάκη να υποχωρεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έπειτα και από της νίκης της Μικτής του Ρεθύμνου με 4-1 στα Χανιά, και πλέον θα αναζητήσει τη νίκη στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια, προκειμένου να διεκδικήσει την πρωτιά.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι παίζοντας στρωτό ποδόσφαιρο, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να μπουν μπροστά στο σκορ, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Αντώνη Φραγκάκη δε μπόρεσαν να τις μετουσιώσουν σε κάποιο τέρμα.

Στις αρχές του δευτέρου μέρους, η ομάδα του Ηρακλείου υπέστη «μπλακ άουτ» με αποτέλεσμα να δεχθεί δύο γρήγορα τέρματα από τον Μερκούρι στο 41' και στο 43', κάνοντας πολύ δύσκολα τα πράγματα για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι «κυανόλευκοι» πίεσαν αρκετά τους γηπεδούχους, ωστόσο το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-1 με τον Γεωργαλής στο 55'.

Μικτή Λασιθίου: Μανδουράκης, Στεφάνι, Ντίσα, Ζερβός, Λιοντάκης, Παπαδάκης, Κηπουλας, Μερκούρι, Γρηγοράκης, Κοπανάκης, Κουτούζος.

Μικτή Ηρακλείου: Γαλανάκης, Χασουράκης (41' Κακουδάκης), Σαντοριναίος (46' Γεωργαλής), Τσέρος, Γκριτζάλης, Σπυριδάκης, Αμανάκης, Χαλκιαδάκης (70' Σφακιανάκης), Σωμαράκης, Ρούκα, Μαμουλάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News