Ειδήσεις

Κάλυμνος: Νέα ανατροπή - «Όχι» σε δεύτερη νεκροψία

Ακόμη μία ανατροπή στην υπόθεση του 21χρονου φοιτητή, Νίκου Χατζηπαύλου, που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο.Τι λέει η οικογένεια;

Ακόμη μία ανατροπή στην υπόθεση του 21χρονου φοιτητή, Νίκου Χατζηπαύλου, που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο, καθώς να μη διενεργηθεί νέα νεκροψία - νεκροτομή απεφάνθη ο Εισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου, κ. Γιώργος Κτιστάκης.

Την ίδια ώρα, οι γονείς του 21χρονου φοιτητή έχουν υποβάλει, δια του πληρεξουσίου δικηγόρου τους, μήνυση κατ' αγνώστων, που αναμένεται να διαβιβαστεί για τα περαιτέρω στην αρμόδια Εισαγγελία Πλημμελειοδικών της Κω.

Οι γονείς δεν αποδέχονται την εκδοχή του δυστυχήματος, στην οποία κατέληξε η πρώτη ιατροδικαστική έκθεση.

Tα ευρήματα του ιατροδικαστή

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος του φοιτητή δεν επήλθε από εγκληματική ενέργεια.

Όπως αναφέρεται, ο άτυχος φοιτητής τραυματίστηκε σοβαρά πέφτοντας από βράχο, ενώ ήταν ζωντανός δύο ή τρεις ημέρες πριν βρει τραγικό θάνατο, μόνος και αβοήθητος.

«Έχουμε στοιχεία ότι ο Νίκος δολοφονήθηκε»

«Είναι απόλυτα πεπεισμένοι ότι ο θάνατος του παιδιού τους οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Και έχουν καταθέσει στοιχεία», επεσήμανε ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Γλύκας.

Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, αυτήν τη βεβαιότητα, οι γονείς του άτυχου 21χρονου, την εξέφρασαν και κατά την επίσκεψή τους στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου συναντήθηκαν με αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, ενώ υπέβαλαν μήνυση κατ' αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ο πατέρας, η μητέρα και ο νονός του άτυχου Νίκου κατέθεταν επί τέσσερις ώρες στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ και, όπως είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος, έχουν στα χέρια τους στοιχεία για όσα υποστηρίζουν.

Πηγή: newsbomb.gr

Σχόλια