Ειδήσεις

"Παραμάζωμα" αυτοκίνητο και μηχανάκια στο Ηράκλειο

Άφωνοι οι κάτοικοι περιοχής του Ηρακλείου που πήγαν να πάρουν τα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια τους αλλά βρέθηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Άφωνοι έμειναν το πρωί οι κάτοικοι περιοχής των Πατελών που πήγαν να πάρουν τα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια τους, αλλά βρέθηκαν σε μια…άμορφη μάζα σιδερικών. Από θαύμα δεν τραυματίστηκαν περαστικοί, ενώ όσοι βρέθηκαν μπροστά στο σκηνικό «έτριβαν» τα μάτια τους.

Τρία δίκυκλα είχαν σχεδόν «ισοπεδωθεί» και ένα αυτοκίνητο είχε υποστεί υλικές ζημιές μετά από σύγκρουση δύο αυτοκινήτων και την "τρελή πορεία" που ακολούθησε.

Όπως υποστήριξε κ.Διακαντώνης , ιδιοκτήτης ενός αυτοκινήτου και μιας μηχανής, που μίλησε στο neakriti.gr «μόλις είχα σχολάσει γιατί  δούλευα νύχτα .Ήταν 9 παρά 10 το πρωί όταν άκουσα ένα δυνατό θόρυβο και βγήκα να δω τι είχε συμβεί . Μια οδηγός είχε παραβιάσει το stop και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που κινείτο. Το όχημα «καβάλησε» 3 μηχανάκια και έπεσε σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο. Ένα αυτοκίνητο και ένα μηχανάκι ήταν δικά μου».

Παραμάζωμα τα οχήματα

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής ξυπνώντας το πρωί αντίκρισαν το μέγεθος της καταστροφής καθώς τα οχήματά τους είχαν υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές. Στο σημείο επικράτησε κινητοποίηση και όλοι έψαχναν να βρουν τι είχε συμβεί ενώ τώρα διερωτώνται αν θα πάρουν τα χρήματα για τις ζημιές που υπέστησαν.

Όπως τονίζει ο κ.Διακαντώνης «ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς αλλά τα οχήματα υπέστησαν σοβαρές ζημιές και ήρθαν από εκπρόσωποι των ασφαλιστικά ετειρειών. Εμένα μου είπαν ότι θα μου δοθούν 500 ευρώ για το μηχανάκι που έπαθε ζημιές και είχα αγοράσει μεταχειρισμένο 1.500 ευρώ. Επίσης το αυτοκίνητο το χρησιμοποιώ καθημερινά και τώρα έχει υποστεί ζημιά ,όπως εκτιμώ, 1.500 ευρώ σε προφυλακτήρα, πορτ μπαγκάζ , το ψυγείο κλπ».

Σύμφωνα με τους κατοίκους τα τροχαία είναι συχνά στο συγκεκριμένο σημείο καθώς οι οδηγοί παραβιάζουν το στοπ από τη Γερωνυμάκη, κινούμενοι προς την οδό Κομνηνών και τον Πόρο. Σε αυτή την περίπτωση ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αλλά έντονη ήταν λαχτάρα μετά το τελευταίο περιστατικό καθώς καταστράφηκαν μηχανάκια και ένα αυτοκίνητο.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΤΟ ΠΑΓΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΟΠΈΛΑ ΕΚΓΛΩΒΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΙΧ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια