default-image

Χωρίς Στρέζο η προπόνηση του ΟΦΗ

Αθλητισμός
Χωρίς Στρέζο η προπόνηση του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με προπόνηση που έγινε σήμερα  στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι του Σαββάτου (9/12, 3μμ) με την Παναχαική στο Γεντί Κουλέ.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν και στα 90 λεπτά στον αγώνα, με τον Εργοτέλη, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Ο γκολκίπερ του ΟΦΗ Γιώργος Στρέζος, έχει ενοχλήσεις στην περιοχή των κοιλιακών.

Του έγινε ένεση από τον γιατρό της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργο Στεφανουδάκη και οι επόμενες μέρες θα δείξουν την ανταπόκριση που θα έχει και το αν μπορέσει να ενισχύσει τον ΟΦΗ στο παιχνίδι με την Παναχαική.

Μέρος του κανονικού  προγράμματος, ακολούθησε και πάλι ο Μανόλης Παπαστεριανός.

Και για αυτόν οι επόμενες μέρες θα δείξουν το αν θα μπορέσει να είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Η προπόνηση έγινε με βροχερό καιρό, ενώ  η εικόνα του ουράνιου τόξου, να σχηματίζεται στον ουρανό, του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, ήταν πραγματικά μοναδική.

Νέα προπόνηση θα γίνει την Τετάρτη (6/12) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

*Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο 25χρονος Αργεντίνος μεσοεπιθετικός Τζόναθαν Καζαζόλα, ο οποίος έχει προταθεί στον ΟΦΗ. Ο ποδοσφαιριστής θα συμμετάσχει τις επόμενες μέρες στις προπονήσεις του ΟΦΗ και αναλόγως,  θα αποφασιστεί το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωση του.

«Θέλω αυτή την εικόνα»

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή και τους παίκτες για την καθαρή νίκη επί του Εργοτέλη. Είναι μια νίκη που θα βοηθήσει πολύ την ομάδα μας, στην μετέπειτα πορεία της στο πρωτάθλημα και στο στόχο που έχουμε θέσει.Θα ήθελα να ευχαριστήσω ακόμη τον κόσμο του ΟΦΗ για την εντυπωσιακή του παρουσία στο Παγκρήτιο στάδιο.

Αυτήν την εικόνα από ομάδα και κόσμο, θέλω να δώ και στο Γεντί Κουλέ στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Παναχαική. Το γήπεδο του ΟΦΗ πρέπει να είναι γεμάτο σε αυτό το παιχνίδι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ακόμη, το Νίκο Μαχλά, που παρακολουθήσαμε μαζί το παιχνίδι και χαρήκαμε τη νίκη του ΟΦΗ.

Οι απόψεις του είναι πάντα χρήσιμες, γιατί έχει τη γνώση και είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας μας», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος,  στην επίσημη σελίδα της ομάδας, με αφορμή τη νίκη της ομάδας  του επί του Εργοτέλη (2-4) στο Παγκρήτιο στάδιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News