Ειδήσεις

Άστρος: Πατριός βίαζε 8χρονη, τον κατέδωσαν με φυλλάδια -pic

Μια μυστηριώδης υπόθεση για τη βάναυση κακοποίηση ενός κοριστιού από τον ίδιο του τον πατριό ήρθε στο «φως», μετά το μοίρασμα… φυλλαδίων στο Άστρος στην Πελοπόννησο.

Τα φυλλάδια μοιράστηκαν από άγνωστο/αγνώστους στο Άστρος και σε αυτά στοχοποιείται ονομαστικά ένας άνδρας για βάναυση κακοποίηση και βιασμό οκτάχρονου κοριτσιού του οποίου είναι πατριός.

Όπως ήταν επόμενο, τα φυλλάδια δημιούργησαν αναστάτωση στο. Ωστόσο, η υπόθεση έχει ξεκινήσει να διερευνάται εδώ και δύο μήνες, ύστερα από ανώνυμη καταγγελία.

Τότε, βέβαια, δεν είχε προκύψει κάποιο στοιχείο από την έρευνα.

Όμως, μία εβδομάδα πριν από τη διανομή των επίμαχων φυλλαδίων, η Εισαγγελία παρενέβη και το μικρό κορίτσι μεταφέρθηκε από το Χαμόγελο του Παιδιού στην Αθήνα, όπου και εξετάζεται.

Ο δικηγόρος της μητέρας Θάνος Καρνέζης σε δήλωσή του επισημαίνει:

«Αυτή τη στιγμή η δικαστική έρευνα είναι σε εξέλιξη και θα πρέπει όλοι να σεβαστούμε τη μυστικότητα της ανακριτικής διαδικασίας, με επιπρόσθετο δεδομένο τη σοβαρότητα της υπόθεσης και το γεγονός ότι το θύμα είναι ανήλικο παιδί. Χρειάζεται ψυχραιμία και υπεύθυνη αντιμετώπιση από όλους. Η μητέρα της ανήλικης έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και παραμένει στη διάθεσή της για να βοηθήσει στην διακρίβωση της αληθείας».

Βέβαια, ερωτηματικά εγείρονται ως προς το τι είχε παρατηρήσει η κοινωνία του Άστρους και γιατί κρατούσε το στόμα της κλειστό. Για παράδειγμα, οι δάσκαλοι δεν είχαν αντιληφθεί κάτι ύποπτο στη συμπεριφορά της μικρής;

Σε κάθε περίπτωση, η Δικαιοσύνη, η Αστυνομία και οι κοινωνικές υπηρεσίες έχουν αναλάβει την υπόθεση και σύντομα αναμένονται απαντήσεις.

Πηγή: astrosnews.gr

Σχόλια