Ειδήσεις

5.000€ για την κακοποίηση της "Μιλένας" - την έσωσαν παιδιά

15 μήνες φυλακή και 5.000 ευρώ ποινική χρηματική ποινή για την κακοποίηση της «Μιλένας» επιβλήθηκαν σε γυναίκα.

15 μήνες φυλακή και 5.000 ευρώ ποινική χρηματική ποινή για την κακοποίηση της «Μιλένας» επιβλήθηκαν τη Δευτέρα σύμφωνα με τη Ζωόφιλη Δράση σε γυναίκα από το α' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου και μάλιστα 3 χρόνια μετά το περιστατικό κακοποίησης . Πρόκειται για την η υπόθεση της σκυλίτσας την οποία μια γυναίκας είχε δέσει με σκοινί στον κοτσαδόρο του αμαξιού της και την έσερνε στην άσφαλτο.

Σήμερα ευτυχώς η σκυλίτσα βρίσκεται στην αγκαλιά άλλης οικογένειας, ενώ ιστορία του τετράποδου είναι συγκλονιστική.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε μεταξύ άλλων η Καλλιόπη Μαραβελάκη :

"Στις 22-9-2014 περίπου 19:00 η οδηγός του με αριθμό .......... κόκκινου honda την είχε δέσει με σκοινί στον κοτσαδόρο του αυτοκινήτου και την έσερνε με ταχύτητα στην άσφαλτο στην οδό Λιλής Ζωγράφου κοντά στο ΠΑΓΝΗ., με σκοπό να την σκοτώσει. Δυο παιδιά 14 ετών την ακολούθησαν και την μπλόκαραν με τα μηχανάκια τους, αναγκάζοντας την να σταματήσει. Της ειπαν θα σκοτώσεις το ζώο».

Εκείνη τους είπε ότι το πάει στον κτηνίατρο εκεί κοντά (ωραίος τρόπος μεταφοράς ζώου και ηλίθια δικαιολογία). Την απείλησαν ότι θα καλέσουν την Ζωόφιλη δράση. Εκείνη, μάλλον φοβήθηκε, τους είπε να μην το κάνουν, κατέβηκε απο το αυτοκίνητο και έλυσε το ζώο. Τους είπε ότι πάει να φέρει τον κτηνίατρο, και μπήκε στο όχημά της και εξαφανίστηκε. Τα παιδιά είχαν προσπαθήσει να περιποιηθούν την σκυλίτσα, αλλά το είχε σκάσει κατατρομαγμένη απο τα βασανιστήρια της ασφάλτου. Κατατρομαγμένη την βγήκε και ο Στέλιος Μηλιωτάκης μέσα σε μια γκρεμισμένη οικία, την πήρε αγκαλιά και την και aφού μας κάλεσε την πήγε σε κτηνιατρική κλινική όπου το ζωάκι έλαβε την ιατρική περίθαλψη. Είχε εκδορές σε όλο το κορμάκι, πληγωμένα πόδια και πατούσες…".

Η εξέλιξη είναι γνωσ΄τη αφού την υπόθεση ανέλαβε η Ζωόφιλη Δράση και το θέμα έφτασε στη Δικαιοσύνη.

Σχόλια