default-image

Από σήμερα τα απογεύματα στην ΚΡΗΤΗ TV γεμίζουν γέλιο! (vid)

Κρήτη
Από σήμερα τα απογεύματα στην ΚΡΗΤΗ TV γεμίζουν γέλιο! (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα απογεύματα των Κρητικών γεμίζουν γέλιο, αφού από σήμερα, η ΚΡΗΤΗ TV φιλοξενεί την αγαπημένη Ελληνική κωμική σειρά «Εκπαιδεύοντας το Μπάμπη», με τον Πέτρο Φιλιππίδη και την Εβελίνα Παπούλια.

Ποιος είναι ο Μπάμπης;

Ο Μπάμπης, ένας κυνηγημένος λωποδύτης, βρίσκει καταφύγιο σε μία έπαυλη, που τυχαίνει να είναι η κατοικία του πρώτου δικαστή που τον καταδίκασε!

Ο συνταξιούχος, πλέον, ανώτερος δικαστικός και η γυναίκα του έχουν μείνει μόνοι στο σπίτι που έχτισαν με το όνειρο να γίνει η ευρύχωρη στέγη μιας μεγάλης οικογένειας. Τα δύο παιδιά τους, έχοντας πάρει το δρόμο της show business, μένουν μακριά από τους ηλικιωμένους γονείς τους.

Τότε αυτοί αποφασίζουν όχι μόνο να φιλοξενήσουν τον Μπάμπη, αλλά και να τον "εκπαιδεύσουν" κατάλληλα για να τους ξαναδώσει τη χαρά της οικογένειας, ειδικά αν καταφέρει να νοικοκυρέψει την ασυμμάζευτη κόρη τους…

Μη χάσετε σήμερα, στις 7:30 το απόγευμα, το πρώτο επεισόδιο!

Ενώ, το… Μπάμπη μπορείτε να απολαμβάνετε κάθε μέρα στις 7:30 το απόγευμα και, σε επανάληψη, κάθε πρωί στις 11:30.

Δείτε το τρέιλερ:

Παίζουν οι:

Πέτρος Φιλιππίδης (Μπάμπης Σαράβαλος), Εβελίνα Παπούλια (Τζούλη Βαρυχέρη), Μάρθα Βούρτση (Μάρθα Βαρυχέρη), Γιώργος Χαραλαμπίδης (Περικλής Βαρυχέρης, δικαστής), Βασίλης Ρίσβας (Νένος), Σοφία Παυλίδου (Μαίρη), Βασίλης Χαλακατεβάκης (Φούλης), Περικλής Αλμπάνης (Σούλης), Γιώργος Αλκαίος (guest), Πάνος Σταθακόπουλος (διευθυντής σύνταξης), Σωκράτης Πατσίκας ("Μίρκα"), Γιώργος Χαλεπλής (γείτονας), Κάκια Ιγερινού (γειτόνισσα), Σπύρος Πούλης (Μπελίρης, τραγουδιστής), Γιώργος Λέφας (δικηγόρος), Γιώργος Σουξές (Βαγγέλης, ιδιοκτήτης bar), Δημήτρης Μάριζας (υπάλληλος πολεοδομίας), Γιάννης Τσουνίδης (αστυνόμος) και Τζένη Μπότση (Βωβούλα Δέδε).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News