default-image

Ζητάει την επανάληψη των τελευταίων δευτερολέπτων ο Πανιώνιος

Μπάσκετ
Ζητάει την επανάληψη των τελευταίων δευτερολέπτων ο Πανιώνιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά το τέλος του αγώνα με την Κύμη και την ήττα από την ομάδα της Εύβοιας, ο Πανιώνιος κατέθεσε ένσταση για μια φάση λίγο πριν από το φινάλε της κανονικής διάρκειας. 

Μετά το άστοχο λέι απ του Νίκου Μπάρλου, όπου η μπάλα δεν βρήκε στεφάνη, ο Βαγγέλης Σακελλαρίου έκανε προσπάθεια να σώσει την μπάλα που πήγαινε εκτός της πλάγιας γραμμής. 

Αυτή όμως κατέληξε στα χέρια των παικτών της Κύμης, η οποία είχε πλέον νέο 24άρι για να επιτεθεί και ο ΜακΦάντεν ευστόχησε σε τρίποντο για το 75-77. Στον Πανιώνιο θεωρούν ότι δεν έπρεπε να ανανεωθεί ο χρόνος επίθεσης των «μπλε» ενώ η απάντηση των διαιτητών ήταν πως ο χρόνος ανανεώθηκε, γιατί η μπάλα άλλαξε κατοχή.

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου είναι διατεθειμένοι να επιμείνουν στην ένσταση, ζητώντας επανάληψη του τελευταίου 1'10" και «πατώντας» στο δεδικασμένο του Κηφισιά - Λαύριο όταν επαναλήφθηκαν τα τελευταία 27.5".

Τα τελευταία δευτερόλεπτα εκείνου του αγώνα για την Basket League 2015-16επαναλήφθηκαν μετά από 87 ημέρες, έπειτα την δικαίωση της Κηφισιάς από το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών, καθώς στο αρχικό παιχνίδι οι διαιτητές θεώρησαν εκπρόθεσμο καλάθι του Μαυροειδή το οποίο έπρεπε να μετρήσει. 

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News