Ειδήσεις

Σήκωσε πανό και της ζήτησε να τον παντρευτεί

Έκανε... σαματά ο Κώστας προκειμένου η αγαπημένη του να πει το πολυπόθητο "ναι" στην πρόταση γάμου.

Λένε πως ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται, κάτι που ισχύει στην περίπτωση του Κώστα και της Άννας οι οποίοι είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν!

Μάλιστα, όταν ο γαμπρός είναι και λίγο… «τρελός», οργανώνει ολόκληρο γλέντι προκειμένου να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Ο Κώστας «συνωμότησε» με την οικογένεια της Άννας, αλλά και τους φίλους τους πολλές μέρες πριν. Όλοι μαζί βρίσκονταν επί ποδός από νωρίς το πρωί της Κυριακής στο χωριό της νύφης, στο Σίβα, περιμένοντας με αγωνία να φτάσει το ζευγάρι, αλλά και ανυπομονώντας για την αντίδραση της Άννας στην έκπληξη που της ετοίμαζε ο καλός της.

Οι φίλοι κρατούσαν την ανθοδέσμη του γαμπρού, ενώ είχαν ετοιμάσει και ολόκληρο πανό γι' αυτή την πρόταση - υπερπαραγωγή!

Μόλις το ζευγάρι έφτασε στο χωριό, ο Κώστας κατέβηκε γρήγορα από το αυτοκίνητο και πήρε θέση για να κάνει την πρόταση γάμου. Γέλια, φωνές, δάκρυα συγκίνησης «πλημμύρισαν» το χωριό, αλλά η Άννα δίσταζε να βγει από το αυτοκίνητο, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει αυτό που συνέβαινε.

Τελικά βγήκε, έτρεξε στην αγκαλιά του Κώστα και είπε το… πολυπόθητο «ναι»!

Φυσικά ακολούθησε γλέντι, με συγγενείς και φίλους να γιορτάζουν τη χαρά των αγαπημένων τους ανθρώπων μέχρι το βράδυ.

Σχόλια