default-image

"Θρασύτατο" χτύπημα στο σχολείο με στόχο το κυλικείο

Κρήτη
"Θρασύτατο" χτύπημα στο σχολείο με στόχο το κυλικείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιμέτωπη με μία δυσάρεστη έκπληξη ήρθε σήμερα η ιδιοκτήτρια κυλικείου στο 8ο Γυμνάσιο και 7ο Λύκειο Ηρακλείου.

Και αυτό γιατί άγνωστος ή άγνωστοι μπήκαν ανενόχλητοι το Σαββατοκύριακο στον προαύλιο χώρο και διέρρηξαν το κυλικείο.

Οι κινήσεις τους δεν έγιναν αντιληπτές και σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, το  απόγευμα του Σαββάτου χτύπησε ο συναγερμός, πήγε στο σχολείο ωστόσο λίγο αργότερα έφυγε χωρίς να αντιληφθεί ύποπτες κινήσεις.

Οι δράστες φαίνεται να χτύπησαν μετά. Εισέβαλλαν στο σχολείο, κινήθηκαν προς το κυλικείο, και αφού έσπασαν το ρολό , παραβίασαν το χώρο μπαίνοντας από το παράθυρο.

Άνοιξαν το ταμείο, πήραν 200 ευρώ από το συρτάρι, το οποίο ήταν και το πάγιο και  κατόπιν έφυγαν ανενόχλητοι, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Σήμερα η ιδιοκτήτρια Εύα Παπά, αντίκρισε εικόνα χάους ,αν και όπως υποστηρίζει η ίδια, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει διάρρηξη στο κυλικείο της μην κρύβοντας τη αγανάκτηση και την δυσαρέσκεια της για την άσχημη κατάσταση όπως λέει που επικρατεί στο συγκεκριμένο σχολείο και χωρίς να υπάρχει φύλαξη.

Όπως αναφέρει στο neakriti.gr, και τον Σεπτέμβριο , άγνωστοι είχαν επιτεθεί ξανά στο κυλικείο  και παρά τα μέτρα που έχει λάβει η ίδια, τοποθετώντας κατάλληλες κλειδαριές όσο και κάμερες ασφαλείας, οι επιτήδειοι κατάφεραν να χτυπήσουν ανενόχλητοι και να φύγουν σαν κύριοι χωρίς ουδείς να τους αντιληφθεί.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

Φωτογραφίες : Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News