default-image

Τσάλος: "Έχουμε μεγάλη ανάγκη τη νίκη"

Ποδόσφαιρο
Τσάλος: "Έχουμε μεγάλη ανάγκη τη νίκη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να γίνει ένα καλό παιχνίδι που θα ευχαριστηθεί ο κόσμος, ευχήθηκε ο πρόεδρος του ΟΦΗ Φώτης Τσάλος για το σημερινό ματς με τον Εργοτέλη.

Παράλληλα, τόνισε ότι οι «ασπρόμαυροι» έχουν μεγάλη ανάγκη για τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά: «Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι σε υψηλό επίπεδο κόντρα στον συμπολίτη μας Εργοτέλη, στο Παγκρήτιο στάδιο. Για μας η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη, από τη στιγμή που στόχος είναι το πρωτάθλημα και τη ζητάμε σε κάθε παιχνίδι. Εύχομαι τα δυο σωματεία της πόλης, να απολαύσουμε το παιχνίδι. Όπως προανέφερα, για μας η νίκη είναι πολύ σημαντική, στην προσπάθεια που κάνουμε, να ανέβουμε κατηγορία. Ανεβαίνουμε στη δεύτερη θέση, που είναι θέση ανόδου και εκτίμηση μου είναι ότι δεν θα ξαναπέσουμε ποτέ από τις δυο πρώτες θέσεις. Η ομάδα μας με τις τελευταίες εμφανίσεις και νίκες, την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος, δείχνει ότι είναι στην κατάσταση που θέλουμε.

Έρχονται πολύ σημαντικά παιχνίδια, για μας, αλλά τα βλέπουμε ένα, ένα. Καλώ τον κόσμο του ΟΦΗ σε ώριμα πλαίσια να στηρίξει την ομάδα μας και σε αυτό το παιχνίδι, για να κάνουμε ένα ακόμη βήμα, για το στόχο που έχουμε θέσει. Επίσης εύχομαι στον Εργοτέλη, που είναι ομάδα της πόλης, να τα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News