default-image

Ο Λ. Αυγενάκης για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Κρήτη
Ο Λ. Αυγενάκης για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία ο Γραμματέας Π.Ε της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης έκανε λόγο για μία ημέρα  που αποτελεί ευκαιρία για την ευαισθητοποίηση και την κινητοποίηση όλων σε θέματα αναπηρίας, διαφορετικότητας και ίσων δικαιωμάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Αυγενάκη

«Η σημερινή μέρα, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, αποτελεί ευκαιρία για την ευαισθητοποίηση και την κινητοποίηση όλων μας σε θέματα αναπηρίας, διαφορετικότητας και ίσων δικαιωμάτων.

Οφείλουμε, όλοι μας, και κυρίως η Πολιτεία, να εργαστούμε για την ανάδειξη και την ενδυνάμωση της φωνής των συνανθρώπων μας με αναπηρία, για την ανάπτυξη κι εμπέδωση μιας κουλτούρας αλληλεγγύης και αποδοχής της διαφορετικότητας.   

Ως ΝΔ αγωνιζόμαστε για την πλήρη συμμετοχή σε κάθε έκφανση στης σύγχρονης ζωής και κοινωνίας των ατόμων με αναπηρία με στόχο να απολαμβάνουν συνθήκες διαβίωσης ίσες με εκείνες των υπολοίπων πολιτών.

Στόχος μας οι ιδιαίτεροι αυτοί άνθρωποι να ξεδιπλώσουν τις μοναδικές ικανότητές τους συνδιαμορφώνοντας ένα καλύτερο αύριο, μια καλύτερη Ελλάδα. Την Ελλάδα που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News