Ειδήσεις

Επιμελητήριο: Εκλογικός "πυρετός", χιλιάδες μέλη στις κάλπες

Οι εκλογές διεξάγονται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ενώ το πρωί αν και υπήρξε ένα μικρό διαδικαστικό πρόβλημα, αυτό διευθετήθηκε άμεσα.

Ακόμη μεγαλύτερη ,εκτιμάται ότι είναι σήμερα η προσέλευση στο Επιμελητήριο Ηράκλειου για την εκλογές της νέας διοίκησης.

Οι εκλογές διεξάγονται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ενώ το πρωί αν και υπήρξε ένα μικρό διαδικαστικό πρόβλημα, αυτό διευθετήθηκε άμεσα.

Οι αρχαιρεσίες στο κτήριο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Κορωναίου 9) ξεκίνησαν με μία ολιγόλεπτη καθυστέρηση ενώ σήμερα κάλπες στήθηκαν και στο παράρτημα του Αρκαλοχωρίου.

Και στα δύο εκλογικά τμήματα , τα μέλη προσέρχονται κατά εκατοντάδες για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Οι κάλπες της δεύτερης εκλογικής ημέρας , αναμένεται να κλείσουν το απόγευμα, για να ανοίξουν και πάλι αύριο Δευτέρα, Τρίτη και τελευταία ημέρα  των Επιμελητηριακών αρχαιρεσιών.

Να υπενθυμίσουμε ότι την ψήφο διεκδικούν οι εξής συνδυασμοί:

"Μπροστά για το Επιμελητήριο" με υποψήφιο πρόεδρο τον Μανόλη Αλιφιεράκη,

"Επιμελητηριακή Σύμπραξη" με υποψήφιο πρόεδρο τον κ. Μηνά Μελισσείδη,

"Σύγχρονο-Ανεξάρτητο Επιμελητήριο" με υποψήφιο πρόεδρο τον κ. Μανόλη Σφυρή

"Αυτόφωτο Επιμελητήριο" με υποψήφιο πρόεδρο τον Γιώργο Φασουλάκη

"Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Νομού Ηρακλείου" με υποψήφιο πρόεδρο τον Δημήτρη Βασιλάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ- ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

12.000 επαγγελματίες και επιχειρηματίες-μέλη του

 Επιμελητηρίου καλούνται στις κάλπες

Κρίσιμες για τον επιχειρηματικό κόσμο του Ηρακλείου οι εκλογές του Επιμελητηρίου, που πραγματοποιούνται σε διάστημα τριών ημερών.

Οι επιχειρηματίες του νομού θα ψηφίσουν για να αναδείξουν τη νέα διοίκηση του φορέα που τους εκπροσωπεί, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία.

Η όλη διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί το απόγευμα της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου, μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα απαρτίζεται από 31 άτομα, τα οποία θα αναδειχτούν μέσα από τις κάλπες.

Συγκεκριμένα, από το Εμπορικό Τμήμα εκλέγονται 10 άτομα, από το Μεταποίησης 11, από το τμήμα Υπηρεσιών 6 από το τμήμα Τουρισμού 3 και από το τμήμα Εξαγωγών 1 άτομο.

Οι ψηφοφόροι έχουν δικαίωμα έως και τριών σταυρών, και για να ψηφίσουν χρειάζεται να έχουν μαζί τους την ταυτότητά τους.

Η καταμέτρηση των ψήφων αναμένεται να ολοκληρωθεί τα ξημερώματα της Τρίτης, οπότε και θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση από την εκλογική επιτροπή.

Οι εκλογές στα υπόλοιπα Επιμελητήρια του νησιού θα πραγματοποιηθούν από 7 έως 9 Δεκεμβρίου στο Λασίθι, από 11 έως 13 Δεκεμβρίου στα Χανιά και από 13 έως 15 Δεκεμβρίου στο Ρέθυμνο.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη- Μαρία Αντωνογιαννάκη

Φωτογραφίες : Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια