default-image

Δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις για Ηρόδοτος και ΠΟΑ

Ποδόσφαιρο
Δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις για Ηρόδοτος και ΠΟΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο φετινό ιδιαίτερο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ο πρώτος γύρος στον 8ο όμιλο, όπου συμμετέχουν οι κρητικές ομάδες, έχει μπει για τα καλά στην τελική ευθεία.

Η 8η αγωνιστική περιλαμβάνει εκτός έδρας δοκιμασίες για Ηρόδοτο και ΠΟΑ, που είναι πρωτοπόροι στη βαθμολογία και θέλουν να συνεχίσουν με πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ενδιαφέρον υπάρχει και για το κρητικό ντέρμπι Ερμής Ζωνιανών-Ο.Φ. Ιεράπετρας, ενώ η Α.Ε. Μυλοποτάμου έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα του Αιγάλεω.

Αναλυτικότερα για τα σημερινά παιχνίδια, ο τρομερός ως τώρα Ηρόδοτος θέλει να κάνει ένα ακόμη νικηφόρο... βήμα στο γήπεδο της Κηφισιάς. Ο Μανόλης Παπαματθαιάκης και οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν τις δυσκολίες, καθώς οι γηπεδούχοι είναι μια ομάδα με αμυντική συνοχή και έφεση στις ισοπαλίας. Ο τεχνικός των "κυανόλευκων" δε θα ρισκάρει με τη συμμετοχή του Γαρεφαλάκη, στον οποίο έχει τοποθετηθεί νάρθηκας στο χέρι.

Ο δεύτερος της βαθμολογίας ΠΟΑ πάει στον Ταύρο για το παιχνίδι με το Φωστήρα. Οι Ατσαλενιώτες θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία, χωρίς να παραγνωρίζουν ότι ο αντίπαλος ειδικά στην έδρα του παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατός. Ο Μανόλης Σουτζής δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Χαρίτου (τραυματίας) και Χατζηανδρέου (τιμωρημένος).

Κρητικό ντέρμπι υπάρχει και αυτή την εβδομάδα, με τον Ερμή Ζωνιανών να υποδέχεται τον Ο.Φ. Ιεράπετρας. Και οι δύο ομάδες έχουν ανάγκη τους βαθμούς, καθώς αγωνιστική με αγωνιστική αυξάνεται η πίεση για τις ομάδες που είναι κοντά στα χαμηλά... σκαλοπάτια της βαθμολογίας.

Δύσκολο έργο έχει η Α.Ε. Μυλοποτάμου στην έδρα του Αιγάλεω, όπου θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό, ενώ η Παλαιόχωρα έχει το ρεπό της αυτή την Κυριακή.

Η 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Σήμερα (15:00)

Κηφισιά-Ηρόδοτος (γήπ. "Ι. Ζηρίνης"): Ρατσιάτος, Λυκομήτρος, Λέκκας (Αργολίδας).

Άγιος Ιερόθεος-Ηλυσιακός (γήπ. Ηφαίστου): Γρίμμας, Κασιμάτης, Λιαμπότης (Αθηνών).

Ερμής Ζωνιανών-Ο.Φ. Ιεράπετρας (γήπ. Ζωνιανών): Μανδαλενάκης, Σφακιανάκης, Ελευθεράκης (Ηρακλείου).

Φωστήρας-ΠΟΑ (γήπ. "Σ. Γιαλαμπίδης"): Δραγάτης (Αν. Αττικής), Αρμακολάς (Κυκλάδων), Γιαννίκος (Πειραιά).

Αιγάλεω-Α.Ε. Μυλοποτάμου (γήπ. "Σ. Μαυροθαλασσίτης"): Ξηρογιάννης, Παγούρας, Σοφός (Βοιωτίας).

Ρεπό: Παλαιόχωρα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ηρόδοτος      19

2. ΠΟΑ      12

3. Ηλυσιακός      10

4. Αιγάλεω      10

5. Φωστήρας      9

6. ΟΦΙ      8

7. Παλαιόχωρα      7

8. Ερμής Ζ.      5

9. Κηφισιά      4

10. Α.Ε. Μυλοποτάμου      3

11. Άγιος Ιερόθεος      1

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News