default-image

Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη ο ΝΟΧ, 4-4 με το Π. Φάληρο

Σπορ
Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη ο ΝΟΧ, 4-4 με το Π. Φάληρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της ουράς ανάμεσα στον Ναυτικό Όμιλο Χανίων και το Π. Φάληρο καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 4-4 στο κολυμβητήριο των Χανίων στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών.

Ο ΝΟ Χανίων ήταν αυτός που προηγήθηκε στη λήξη της πρώτης περιόδου με δύο πέναλτι από τους Βουλγαράκη και Κατσουλάκη, ενώ ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει ο Κουρλιάφτης. Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι τερματοφύλακες έπαιξαν αποφασιστικό ρόλο στο χαμηλό σκορ και ο Τρούλος ισοφάρισε για τους Φαληριώτες.

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Βουλγαράκης έδωσε το προβάδισμα και πάλι στα Χανιά (3-2), όμως ο Νίκος Γαρδίκας ισοφάρισε σε 3-3 λίγο πριν τη λήξη της περιόδου. Στο τελευταίο οκτάλεπτο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Ανδρέα Φλώρου, όμως ο Λιαπάκης ισοφάρισε στο τελικό 4-4 λίγο πριν του οκταλέπτου.

Οκτάλεπτα: 2-1, 0-1, 1-1, 1-1.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Φλώρος Ανδ. 1, Πολύζος, Παπαδόπουλος Τρ., Αγιωργούσης, Πετρόχειλος, Βουλγαράκης 2, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης 1, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης, Πολυγεώργης, Αποστολάκης, Παπαμανωλιουδάκης

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Νίκος Μαμούρης): Τσαλκάνης, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 1, Κουρλιάφτης 1, Αλαφραγκής, Θεοδωρόπουλος, Κάκαρης, Αθανασίου, Τσαχειλίδης, Τρούλος 1, Σπηλιωτόπουλος, Φυτάλης, Κατσαγούνος, Λιαπάκης 1, Παζαΐτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News