default-image

Άναψαν τα φώτα της γιορτής στο Ηράκλειο

Κρήτη
Άναψαν τα φώτα της γιορτής στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ηράκλειο πανέτοιμο να υποδεχτεί τη μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων. Άναψαν απόψε τα φωτάκια στα πέντε χριστουγεννιάτικα δέντρα που έχουν στηθεί ανάμεσα στα παραμυθένια σπιτάκια του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου» από τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό.

Μικροί και μεγάλοι αψηφώντας την ένταση των ανέμων και το κρύο που ήταν αρκετά αισθητό και καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας σήμερα, κατέβηκαν στο κέντρο του Ηρακλείου και έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση.  

Τη βραδιά «έντυσε» με χριστουγεννιάτικες μελωδίες η Φιλαρμονική του Δήμου, ενώ όταν έγινε η φωταγώγηση του δέντρου και τα βεγγαλικά «στόλισαν» τον Ηρακλειώτικο ουρανό, ο κόσμος δεν έκρυψε τη χαρά και τον ενθουσιασμό του.

Το «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» άνοιξε τις πύλες του για μικρούς και μεγάλους στην «καρδιά» της πόλης του Ηρακλείου, στολισμένο, για να υποδεχτεί τις πιο «φωτεινές» γιορτές.

Το «Κάστρο» άνοιξε χθες 1 Δεκεμβρίου και θα παραμείνει ανοιχτό έως τις 7 Ιανουαρίου 2018. Υπόσχεται μαγικές γιορτινές μέρες. Τη διοργάνωση και το στήσιμό του έχει αναλάβει για μία ακόμα χρονιά η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ηρακλείου (ΔΗΚΕΗ).

Δείτε το... ατύχημα του Άγιου Βασίλη λίγο πριν μπει στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο

Το πρόγραμμα:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News