Ειδήσεις

Ουρές... για γλυκιά γευστική λιχουδιά που σερβίρεται δωρεάν

Οι πιο νόστιμοι, ζεστοί και λαχταριστοί λουκουμάδες της χρονιάς … σερβίρονται δωρεάν σε όλη την Κρήτη

Ουρές διαμορφώθηκαν το μεσημέρι για την πιο γλυκιά γευστική λιχουδιά στο κέντρο του Ηρακλείου.  

Οι πιο νόστιμοι, ζεστοί και λαχταριστοί λουκουμάδες της χρονιάς … σερβίρονται δωρεάν σε όλη την Κρήτη και «ταξιδεύουν» τους Κρητικούς σε μαγικές γεύσεις.

Και αυτό... χάρη στο ΙΕΚ Kappa Studies για 7η συνεχή χρονιά, το οποίο και διοργανώνει τη μεγάλη παγκρήτια εκδήλωση «Λουκουμάδες σε όλη την Κρήτη», το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017, στις 12 το μεσημέρι.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πάνω από 1.000.000 λουκουμάδες, διατίθενται δωρεάν από τους σπουδαστές της Kappa Studies σε όλους τους Κρητικούς, προς τιμήν του Αγίου Ανδρέα του τρυποτηγανά.

Σε τρία κομβικά σημεία στο Ηράκλειο, Πλατεία Ελευθερίας, Πλατεία Κορνάρου και Λότζια, οι σπουδαστές της Kappa Studies, προσφέρθηκαν το μεσημέρι δωρεάν ζεστούς λουκουμάδες, με την παραδοσιακή συνταγή και φυσικά μέλι και σουσάμι.

Λουκουμάδες διατίθενται δωρεάν στα Χανιά, έξω από τη Δημοτική Αγορά, στο Ρέθυμνο, μπροστά από το Δημαρχείο, στην Αγία Βαρβάρα, στις Μοίρες, στο Αρκαλοχώρι, στο Καστέλλι, στον Άγιο Νικόλαο στην κεντρική πλατεία, και στην Ιεράπετρα.

"Περισσότεροι από 360 σπουδαστές της Kappa Studies,γιορτάζουν μαζί με χιλιάδες Κρητικούς τον Άγιο Ανδρέα τον τρυποτηγανά σε μία εκδήλωση που έγινε σταθμός, ενώνοντας γευστικά όλους τους νομούς της Κρήτης μας.

Η αγκαλιά της Kappa Studies χωράει όλη την Κρήτη!" αναφέρουν οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης.

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια