default-image

Τυχερός λοταρίας: Θα βοηθήσει τους γονείς και τα παιδιά του

Τυχερός λοταρίας: Θα βοηθήσει τους γονείς και τα παιδιά του

Στην ανακαίνιση του δωματίου των 2 παιδιών του, αλλά και στην οικονομική ενίσχυση των γονιών του θα «πάνε» τα χρήματα από τη λοταρία για έναν από τους 1.000 τυχερούς της πρώτης κλήρωσης της ΑΑΔΕ.

Πρόκειται για τον 33χρονο Νίκο από την Αργυρούπολη στην Αττική, ο οποίος, σε συνέντευξή του ανάφερε ότι μπορεί η διαδικασία να μην είναι δίκαιη, όμως - τουλάχιστον στη δική του περίπτωση - πήγαν σε έναν άνθρωπο που τα είχε ανάγκη.

Αναλυτικά η συνέντευξή του

«Χθες που χάζευα ειδήσεις στο internet, διάβασα ότι έγινε η κλήρωση και λέω δεν μπαίνω να δω. Μπήκα στη σελίδα της ΑΑΔΕ και είδα πως είχε κληρωθεί ο λαχνός μου!

Οι ελπίδες είναι απειροελάχιστες, απλώς ήμουν τυχερός. Είναι ένα κίνητρο η κλήρωση, αλλά θα πρέπει να δίνονται τα λεφτά με κάποιον άλλο τρόπο. Θα μπορούσα να ήμουν πλούσιος και να μην τα είχα ανάγκη.

Στην περίπτωση μου τώρα βέβαια θα πιάσουν τόπο. Ίσως βέβαια να είναι και στην ψυχοσύνθεση του Έλληνα ο τζόγος και η τύχη.

Ο Άγιος Βασίλης θα είναι πλουσιοπάροχος για τα παιδιά. Θα κάνουμε κάποιες αλλαγές στο παιδικό δωμάτιο, όσες μπορούμε. Θα δώσω στη γυναίκα μου, όπως της είχα υποσχεθεί, το 10% και θα βοηθήσω και τους γονείς μου».

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News