default-image

"Κλειδί το πάθος για τη νίκη"

Ποδόσφαιρο
"Κλειδί το πάθος για τη νίκη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος είναι για τον ΟΦΗ ο αγώνας της ερχόμενης Δευτέρας με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Η προετοιμασία μπαίνει σιγά-σιγά στην τελική ευθεία, ενώ στις τάξεις των "ασπρόμαυρων" υπάρχει αποφασιστικότητα για ένα ακόμη νικηφόρο... βήμα.

Στόχος είναι να βρεθούν στο... ρετιρέ της βαθμολογίας με συγκεκριμένο... χρονοδιάγραμμα και ζητούμενο είναι τα "τρίποντα".

Νίκος Πουρτουλίδης και Βασίλης Κουτσιανικούλης μίλησαν στη "Νέα Κρήτη" μετά τη νίκη-πρόκριση επί του Απόλλωνα Σμύρνης, που έδωσε ακόμη μεγαλύτερη ψυχολογική ώθηση.

Ο έμπειρος μέσος τόνισε χαρακτηριστικά για το τοπικό ντέρμπι: «Έχουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτά τα παιχνίδια, όταν είναι δύο ομάδες από την ίδια πόλη. Δεν έχουμε να σκεφτούμε κάτι. Για μας είναι ένας ακόμη αγώνας, που πρέπει να κερδίσουμε. Σε τέτοιες αναμετρήσεις, οι αντίπαλοι δίνουν το κάτι παραπάνω, αλλά είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία. Τέτοια παιχνίδια κρίνονται στο πάθος και πρέπει να βγάλουμε ούτως ή άλλως την ποιότητα που έχουμε στο γήπεδο».

Από την πλευρά του, ο Κουτσιανικούλης πρόσθεσε για την αναμέτρηση του Παγκρητίου: «Το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι του πρωταθλήματος, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτός είναι ο κύριος στόχος μας. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι και νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News