Ειδήσεις

Σταμάτησε η αιμορραγία -παραμένει νοσοκομείο ο τέως Δήμαρχος

Ένα ακόμη 24ώρο στο νοσοκομείο για τον τέως Δήμαρχο Αγίου Νικολάου που υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ένα ακόμη 24ώρο στο νοσοκομείο για τον τέως Δήμαρχο Αγίου Νικολάου και πρόεδρο του ΟΑΚ, Δημήτρη Κουνενάκη που υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα και με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ, κ. Τασσόπουλο, ο κ Κουνενάκης κατόπιν εκτίμησης της κατάστασης της υγείας του από τους θεράποντες γιατρους του το πρωί της Παρασκευής, δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και παραμένει στη νευρολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, ενώ ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο είναι και το γεγονός ότι έχει σταματήσει η εγκεφαλική αιμορραγία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ Ο ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

«Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και παρακολουθείται», αναφέρει χαρακτηριστικά στο neakriti.gr, ο διοικητής του νοσοκομείου.

Το χρονικό της περιπέτειας της υγείας του κ. Κουνενάκη

Ο κ.Κουνενάκης, που αισθάνθηκε αδιαθεσία, μεταφέρθηκε το πρωί της Πέμπτης στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου συνοδευόμενος από δικούς του ανθρώπους.

Υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και διαπιστώθηκε  ότι είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

Άμεσα δόθηκε εντολή να μεταφερθεί σε νοσοκομείο του Ηρακλείου και με ασθενοφόρο ξεκίνησε η διαδικασία διακομιδής, του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Αγίου Νικολάου στο ΠΑΓΝΗ.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

Σχόλια