Ειδήσεις

Ιεράπετρα: Κίνδυνος ατυχήματος από διαρροή υγρής πυρήνας

Συναγερμός σε Αστυνομία και Τροχαία, καθώς φορτηγό που μετέφερε υγρή πυρήνα, σκόρπισε ποσότητες στο οδόστρωμα σε διάφορα σημεία της πόλης

Συναγερμός σήμανε νωρίς το βράδυ της Πέμπτης στο Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας και το Τμήμα Τροχαίας καθώς φορτηγό που μετέφερε υγρή πυρήνα σκόρπισε κάποιες ποσότητες στο οδόστρωμα σε διάφορα σημεία της πόλης με κατεύθυνση προς την επαρχιακή οδό Ιεράπετρας - Βιάννου.

Περιπολικά της Αστυνομίας και οι μοτοσυκλέτες της Ομάδας ΔΙΑΣ με αστυνομικούς που σταμάτησαν σε καίρια σημαία με αναμμένους τους φάρους και ενημέρωναν τους διερχόμενους οδηγούς προκειμένου να ελαττώσουν την ταχύτητά τους, ενώ συνεργείο του Δήμου Ιεράπετρας έχει ξεκινήσει να ρίχνει άμμο στα πιο επικίνδυνα σημεία για να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα.

Πριν μερικά χρόνια σε ένα ανάλογο περιστατικό με διαρροή λαδιού από φορτηγό αυτοκίνητο προκλήθηκε τροχαίο δυστύχημα, που είχε σαν αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό νεαρής μητέρας.

Καλό είναι οι οδηγοί αυτοκινήτων και άλλων τροχοφόρων που θα διέλθουν τις επόμενες ώρες από την περιφερειακή οδό Κύπρου, στρίβοντας από τα γραφεία της «Νέας Κρήτης», προς Γρα Λυγιά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες.

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

Σχόλια