default-image

Καλάθης: Είναι σπουδαίο να εκπροσωπούμε τη χώρα μας

Μπάσκετ
Καλάθης: Είναι σπουδαίο να εκπροσωπούμε τη χώρα μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νικ Καλάθης μαζί με τους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να ενισχύσουν την Εθνική μας στο παιχνίδι κόντρα στο Ισραήλ που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στο κλειστό στα Δύο Αοράκια.

Ο διεθνής γκαρντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA για την απόφασή του να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και για τη σημασία που έχει γι' αυτόν η συμμετοχή στην Εθνική ομάδα.

«Για εμάς, το να φοράμε αυτή τη φανέλα, το να ερχόμαστε σε επαφή με τον κόσμο που δεν έχει τη δυνατότητα να μας βλέπει κάθε μέρα είναι κάτι εξαιρετικό. Όταν φοράς τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, όλοι είναι ενωμένοι. Είναι σπουδαίο να παίζουμε για την Εθνική ομάδα μπροστά στους φιλάθλους μας. Ο κόσμος φωνάζει όχι για τον Παναθηναϊκό ή για τον Ολυμπιακό, αλλά συνολικά για την Ελλάδα. Είναι κάτι πολύ όμορφο για τη χώρα, για το άθλημα, για την πόλη που μας φιλοξενεί (βλ. Κρήτη), για όλους. Όταν φοράς αυτή τη φανέλα, όλοι είναι ενωμένοι. Για εμάς είναι σπουδαίο να εκπροσωπούμε τη χώρα μας μπροστά σε αυτό το κοινό. Είναι σπουδαία τιμή να φοράς τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, γι' αυτό θέλω κάθε φορά που μπορώ να παίζω και να εκπροσωπώ τη χώρα μου, να παλεύω και να παίζω γι' αυτή τη φανέλα, την οποία έχω την τιμή να φοράω».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News