Ειδήσεις

«Έλα κοντά» στον Κρουσώνα για να γιορτάσουμε όλοι μαζί!

Στον φιλόξενο Κρουσώνα βρέθηκε η Αναστασία Μπιτζιλέου προκειμένου και αυτή την εβδομάδα να μας παρουσιάσει μια ξεχωριστή γιορτή στην ΚΡΗΤΗ ΤV.

Μια ζεστή, γνήσια κρητική γιορτή που την αγκάλιασε όλο το χωριό θα παρακολουθήσουμε στις 18:30 στο «Έλα Κοντά».

Ο δραστήριος πολιτιστικός σύλλογος «Νέα Γενιά» με τα μέλη του μιλούν για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις τους, η πρόεδρος κ. Ειρήνη Τσικνάκη αναδεικνύει την σημαντική ιστορία του Κρουσώνα κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας και όχι μόνο, ο κ. Μπουμάκης Κώστας μιλά για την πορεία της ομάδας ΠΑΟΚ Κρουσώνας!

Ακόμη, η κυρία Βούλα με τις φίλες της Ελένη & Μαρίες φτιάχνουν Κρουσανιώτικο Πλουμιστό Κουλούρι του Γάμου στην ανθισμένη αυλή τους, αλλά και ο κ. Γιάννης μας δείχνει τα μυστικά για πετυχημένο αντικριστό αρνί, γαμοπίλαφο αλλά και χωριάτικο λουκάνικο ψηλά στο βουνό με φόντο τα Κρουσανιώτικα Όρη.

Την ίδια ώρα, τα μουσικά συγκροτήματα του Δημήτρη Βερεράκη και του Γιώργου Δρακογιαννάκη με το χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου «Νέα Γενιά» φροντίζουν για την διασκέδασή μας με τον καλύτερο τρόπο.

Το κλείσιμο της εκπομπής, επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και μια υπέροχη παρέα να κάνει καντάδα στα σοκάκια του χωριού αλλά και στην παλιά αγορά και όλα αυτά για τα μάτια σας μόνο…

Την Κυριακή 18:30 στην ΚΡΗΤΗ ΤV για να έρθουμε ακόμη πιο κοντά!

Σχόλια