default-image

Έγινε η φωταγώγηση στο Talos Plaza με συναυλία & εκπλήξεις!

Κρήτη
Έγινε η φωταγώγηση στο Talos Plaza με συναυλία & εκπλήξεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα Χριστούγεννα στο Ηράκλειο ξεκινούν… απόψε, γιατί απόψε η καρδιά της πόλης χτυπά σε χριστουγεννιάτικο ρυθμό στο Talos Plaza!

Μέσα από μια λαμπρή τελετή φωταγώγησης, που το Talos Plaza ετοίμασε για κάθε Κρητικό, σας περιμένει για να υποδεχτείτε παρέα, τα Χριστούγεννα 2017.

Μικροί και μεγάλοι, θα μπορέσετε να ζήσετε μοναδικές στιγμές θεάματος και ψυχαγωγίας:

Μουσική, ρυθμός, ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, δρώμενα ξωτικών, χορωδιακά τραγούδια, μαγικά πυροτεχνήματα, επαγγελματίες τυμπανιστές, όλα είναι έτοιμα για μια βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη!

Ελάτε να απολαύσουμε στιγμές ουσιαστικής ψυχαγωγίας και να δημιουργήσουμε μια υπέροχη γιορτινή ατμόσφαιρα, που με πυρήνα το Talos Plaza, θα απλωθεί σε όλη την πόλη!

Πρόγραμμα φωταγώγησης Χριστουγεννιάτικου δέντρου:

Το δέντρο φωταγώγησε στις 8:00 το βράδυ ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης και την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος, Μαίρη Καριωτάκη.

Συμμετέχουν οι: Batala Creta Ομάδα Βραζιλιάνικων κρουστών, η Παιδική & Νεανική Χορωδία Περιφέρειας Κρήτης και η Ομάδα Ξωτικών του Ηράκλειο ΟΑΑ. Επίσης, αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και των Ακαδημιών της θα συμμετάσχει στην εκδήλωση.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΘΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟ TALOS PLAZA

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: OI BATALA CRETA ΣΤΟ TALOS PLAZA!

Στο Talos Plaza υπάρχουν αμέτρητα πυροτεχνήματα και κομφετί, ενώ θα πραγματοποιηθεί μία φαντασμαγορική συναυλία με την Ανδριάνα Μπάμπαλη στις 9:30 το βράδυ!

Η πολύ ταλαντούχα ερμηνεύτρια, μαζί με τους μουσικούς Άκη Κατσουπάκη και Παναγιώτη Τσεβά, θα μας παρασύρει σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, γεμάτο ευαισθησία αλλά και δυναμισμό!

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΜΠΑΜΠΑΛΗ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ TALOS PLAZA

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλα τα δρώμενα της βραδιάς φωταγώγησης.

Ενώ, το Talos Plaza, διαθέτει δωρεάν προς το κοινό, το parking του, όλη τη διάρκεια της ημέρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News