Ειδήσεις

Η δεύτερη δέσμευση των "παιδιών" του Γκέραρντ

Σε συνεργασία με την οικογένεια Γκέραρντ την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου θα παραδοθούν τα έσοδα του φιλικού, εκπληρώνοντας το φιλανθρωπικό σκοπό

Η πρώτη δέσμευση των "παιδιών" του Γκέραρντ ήταν όλοι μαζί να ξανασμίξουν με τον ποδοσφαιρικό τους πατέρα και η δεύτερη να δώσουν στήριξη σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Όπως αναφέρει ο Ηλίας Πουρσανίδης:

"Γεμίσαμε αναμνήσεις, γελάσαμε με την καρδιά μας, συγκινηθήκαμε, πολλές φορές σκουπίσαμε τα μάτια μας, αλλά τα δάκρυα ήταν χαράς. Απόλυτης χαράς κι αφού πρώτα είχαμε την ευλογία να ξανασμίξουμε με τον ποδοσφαιρικό μας πατέρα, έφτασε η στιγμή να κάνουμε πράξη και τη δεύτερη δέσμευση που δώσαμε στους φιλάθλους της Κρήτης.

Πάντα σε συνεργασία με την οικογένεια του Ευγένιου Γκέραρντ, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, παγκόσμια ημέρα ατόμων με ειδικές ανάγκες, στις 16:00 το απόγευμα θα είμαστε στο Παγκρήτιο στάδιο. Eκεί θα παραδώσουμε στο "Αθλητικό Σωματείο ΑΜΕΑ, Τάλως" και την "Εθελοντική ομάδα Ηρακλείου, Give" ολα τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τα εισιτήρια της μεγάλης γιορτής προς τιμήν του ανθρώπου που έκανε γνωστό τον ΟΦΗ σε όσα μέρη μιλούν την ...ποδοσφαιρική διάλεκτο".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια