Ειδήσεις

Προσπαθεί να κλείσει το "αγκάθι" με Πάγκαλο

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ντίνο Πάγκαλο, βρίσκεται ο ΟΦΗ για την διευθέτηση της οφειλής που υπάρχει στο πρόσωπο του, από την περσινή χρονιά

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ντίνο Πάγκαλο, βρίσκεται ο ΟΦΗ για την διευθέτηση της οφειλής που υπάρχει στο πρόσωπο του, από την περσινή χρονιά.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Φώτης Τσάλος κατέθεσε στον λογαριασμό του παίκτη 5.000 ευρώ έναντι της οφειλής που υπάρχει προς το πρόσωπο του και την διεκδίκηση του παίκτη προς τον ΟΦΗ.

Η πρόταση που κατέθεσε ο ΟΦΗ στον ποδοσφαιριστή, είναι τις επόμενες ημέρες να λάβει άλλη μια δόση 5 χιλιάδων ευρώ και μετά να πληρώνεται ένα ποσό σε μηνιαία βάση, μέχρι την πλήρη εξόφληση του.

Στην κρητική ομάδα, εκτιμούν ότι η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο.

Την ίδια ώρα ο Φώτης Τσάλος, είναι σε διαρκή επικοινωνία και με τους υπόλοιπους παίκτες, στους οποίους οφείλει ο ΟΦΗ από πέρσι και έχουν κινηθεί νομικά.

Ο ΟΦΗ έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις στους παίκτες, για την αποπληρωμή της οφειλής, που υπάρχει προς αυτούς, σε μηνιαίες δόσεις.

Στην κατηγορία αυτή, βρίσκονται οι Όστοϊτς, Ράντι, Δάφκος και Βουό.

Μάλιστα κάποιοι απο αυτούς έχουν ήδη λάβει απο τη σημερινή διοίκηση του ΟΦΗ, σημαντικά ποσά.

Πρόθεση του ΟΦΗ είναι να πληρώσει στους παίκτες τα χρήματα που τους οφείλονται και ένα μέρος των χρημάτων που διεκδικούν εκείνοι  που είχαν συμβόλαιο για δεύτερη χρονιά  με τον ΟΦΗ, αλλά δεν συνεχίζουν φέτος στην ομάδα μας , αλλά βρίσκονται  σε άλλες ομάδες.

Εκείνο που επισημαίνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, με τοποθέτηση του στην επίσημη σελίδα της ομάδας είναι πως «τα χρέη αυτά βαραίνουν την περσινή διοίκηση, αλλά καλούμαστε να τα πληρώσουμε εμείς γιατί δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, καθώς θα έχει πρόβλημα η ομάδα.

Είμαστε σε συνεχή επαφή με τους παίκτες αυτούς και τους έχουμε δείξει τη διάθεση μας, να πάρουν τα χρήματα τους.

Καλώ τους φιλάθλους να στηρίξουν περισσότερο την ομάδα, σε όλα τα επίπεδα για να μπορέσουμε να πετύχουμε».

Σχόλια