Ειδήσεις

Σε νοσοκομείο εσπευσμένα πρώην Δήμαρχος της Κρήτης

Νωρίτερα είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις όπου διαπιστώθηκε το πρόβλημα.

Σε νοσοκομείο του Ηρακλείου διακομίστηκε ο πρώην Δήμαρχος του Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης.

Ο κ.Κουνενάκης, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, που αισθάνθηκε αδιαθεσία, μεταφέρθηκε το πρωί της Πέμπτης στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου συνοδευόμενος από δικούς του ανθρώπους.

Υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις με τους γιατρούς που τον εξέτασαν(καρδιολόγος,νευρολόγος,παθολόγος) να διαπιστώνουν ότι είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

Άμεσα δόθηκε εντολή να μεταφερθεί σε νοσοκομείο του Ηρακλείου και με ασθενοφόρο ξεκίνησε η διαδικασία διακομιδής, του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Αγίου Νικολάου στο ΠΑΓΝΗ.

"Δώσαμε εντολή άμεσα για την μεταφορά του κ.Κουνενάκη στο Ηράκλειο και ο άνθρωπος έφυγε αιμοδυναμικά σταθερός, από το νοσοκομείο μας", αναφέρει μεταξύ άλλων στο neakriti.gr η διοικήτρια του νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου κ. Μαρία Σπινθούρη.

Ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, κ. Φανουργιάκης, μιλώντας στο neakriti.gr, ανέφερε πως: "Περίπου στη 1 το μεσημέρι έφτασε στο ΠΑΓΝΗ. Έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και βρίσκεται υπό ιατρική παρακολουθήση. Θα μεταφερθεί στη Νευρολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ".

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

Σχόλια