default-image

Μπήκαν σε σπίτι και το έκαναν φύλλο & φτερό μέρα - μεσημέρι

Κρήτη
Μπήκαν σε σπίτι και το έκαναν φύλλο & φτερό μέρα - μεσημέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαν κύριος μπήκε για να διαρρήξει ένα σπίτι στο Ηράκλειο, σαν κύριος φαίνεται πως έφυγε αφού κανείς δεν αντιλήφθηκε το άτομο που μπήκε μέρα μεσημέρι στην κατοικία μιας οικογένειας σε περιοχή της πόλης και την έκανε «φύλλο κα φτερό».

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης όταν, όπως ισχυρίζεται η παθούσα, βγήκε με τον άντρα της και το σκύλο τους προκειμένου να πάνε για ψώνια σε super market:

«Ήταν 11:10 όταν φύγαμε για ψώνια και είχαμε κλειδώσει το σπίτι. Μένουμε στον πρώτο όροφο. Όσο εμείς ψωνίζαμε, ο γιος μου πέρασε από το σπίτι και είδε την πόρτα μισάνοιχτη, γεγονός που του φάνηκε παράξενο. Μπήκε στο σπίτι, έτσι όπως μπήκε και ο διαρρήκτης. Όταν αντίκρυσε την κατάσταση στο σπίτι, μας πήρε αμέσως τηλέφωνο όμως δε μας έβρισκε. Εμάς μας ενημέρωσαν μετά από αρκετή ώρα από τη γειτονιά» λέει στο neakriti.gr η Α.Μ.

Όταν γύρισε το ζευγάρι: «η εικόνα του σπιτιού ήταν σα να κάναμε μετακόμιση. Μου πήραν όλα τα χρυσαφικά, εσώρουχα και ρούχα. Η αξία όλων όσων αφαιρέθηκαν ξεπερνά τα 5.000 ευρώ».

Όπως ισχυρίζεται η Α.Μ., αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία που πήρε αποτυπώματα και κάλεσε έπειτα τους παθόντες στο Αστυνομικό Μέγαρο για να καταθέσουν. Όμως, ένα οπτικό υλικό από κάμερα γείτονα, ίσως δώσει τη λύτρωση στο ζευγάρι:

«Η κάμερα ενός γείτονα κατέγραψε κινήσεις ενός ατόμου, ωστόσο δεν ξέρω ποιος μπορεί να είναι… αν είναι αυτός που είδαμε ή αν είναι κάποιος άλλος».

Ο φόβος για τους Ηρακλειώτες, ωστόσο, ενισχύεται καθημερινά, καθώς όμως αναφέρει η παθούσα Α.Μ. πριν λίγο καρό είχαν μπει διαρρήκτες και σε άλλο σπίτι της γειτονιάς.

Αυτό που ζητούν οι κάτοικοι είναι να νιώθουν, πάνω απ' όλα,  ασφάλεια όχι μόνο στη γειτονιά τους, αλλά και μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, αφού όπως αποδείχτηκε, ακόμα και μέρα - μεσημέρι σε ώρα αιχμής μπορεί κάποιος να κλέψει.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News