Ειδήσεις

Η συγκινητική προσφορά του Υπάτιου που έχασε το γιο του

Η συγκινητική κίνηση για τα Χριστούγεννα του τραγικού πατέρα που έχασε το γιο του και τη γυναίκα του σε σφοδρό τροχαίο δυστύχημα

Πραγματικά συγκινεί μέχρι δακρύων η κίνηση του Υπάτιου Πατμάνογλου για παιδιά που έχουν ανάγκη από ένα παιχνίδι και δεν μπορούν να το αποκτήσουν, αυτές τις άγιες ημέρες που έρχονται.  

Ο τραγικός πατέρας που έχασε το γιο του και τη γυναίκα του πριν από μερικούς μήνες στο σφοδρό τροχαίο δυστύχημα με την Πόρσε στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, προχώρησε σε αυτή τη συγκινητική κίνηση για τα Χριστούγεννα, δωρίζοντας τα παιχνίδια του αγαπημένου του γιου.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναφέρει:  

«Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και το κάθε παιδί θα θέλει το δώρο του για να νιώσει την απόλυτη χαρά. Κάποιες οικογένειες αδυνατούν να δώσουν αυτήν την χαρά… Προσφέρω όλα τα παιχνίδια του μικρού μου Παύλου ένα - ένα ξεχωριστά σε κάθε παιδί που το έχει ανάγκη... Όποιος γνωρίζει μια τέτοια οικογένεια ας μου στείλει τα στοιχεία της σε προσωπικό μήνυμα…», έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, θέλοντας να δώσει χαρά σε μικρά, λιγότερο ευνοημένα, παιδιά.

Σχόλια