Ειδήσεις

Στη φυλακή ο 26χρονος, έκρυβε 10 κιλά κάνναβη δίπλα σε δρόμο

Προφυλακίστηκε ο 26χρονος Αλβανός ο οποίος συνελήφθη επ’αυτοφόρω να βάζει ποσότητα ναρκωτικών σε «καβάτζα» στο Ηράκλειο.

Προφυλακίστηκε ο 26χρονος Αλβανός ο οποίος συνελήφθη επ'αυτοφόρω να βάζει ποσότητα ναρκωτικών σε «καβάτζα» στο Ηράκλειο στην οποία είχε κρύψει συνολικά 10 κιλά και 164 γραμμάρια κάνναβη.Ο 26χρονος θα παραμείνει προφυλακισμένος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Νωρίτερα στις 10.30 το πρωί οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου απολογήθηκε για περίπου 2 ώρες.

Ο 26χρονος έπεσε στα χέρια των Αρχών τη Δευτέρα το απόγευμα. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Νέα Κρήτη"αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου ακολούθησαν το νεαρό μέχρι την περιοχή των παλαιών ΚΑΤΕΕ, στο Ηράκλειο. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος εθεάθη να κινείται ύποπτα στο πρανές του δρόμου, ο οποίος συνδέει την πόλη του Ηρακλείου με τους Μαλάδες. Ειδικότερα, ο 26χρονος φέρεται να προσπαθούσε να αποθηκεύσει στο εν λόγω σημείο την κάνναβη που κουβαλούσε.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 10 ΚΙΛΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΠΟΥ ΕΚΡΥΒΕ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΤΖΑ ΜΕ...10 ΚΙΛΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να διαπιστώσουν ότι ο 26χρονος κρατούσε στα χέρια του δέματα και άμεσα περικύκλωσαν το νεαρό, στον οποίο πέρασαν χειροπέδες. Στην έρευνα που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός είχε στην κατοχή του συνολικά δέκα δέματα, τα οποίο περιείχαν αλβανικό χασίς. Το συνολικό βάρος της ινδικής κάνναβης ανέρχεται, σύμφωνα με την Αστυνομία, στα 10 κιλά και 164 γραμμάρια!

Ο 26χρονος κατηγορείται για κατηγορία κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Μάλιστα κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 26χρονου Αλβανού, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΤΖΑ ΜΕ...10 ΚΙΛΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια