default-image

Απολογείται για 10 κιλά κάνναβης που έκρυβε δίπλα σε δρόμο

Κρήτη
Απολογείται για 10 κιλά κάνναβης που έκρυβε δίπλα σε δρόμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον ανακριτή οδηγήθηκε στις 10.30 το πρωί ο 26χρονος Αλβανός ο οποίος συνελήφθη επ'αυτοφόρω να βάζει ποσότητα ναρκωτικών σε «καβάτζα» στο Ηράκλειο. Συνολικά βρέθηκαν 10 κιλά και 164 γραμμάρια κάνναβης , τοποθετημένα μέσα σε δέκα αυτοσχέδιες συσκευασίες.

Συγκεκιρμένα ο 26χρονος έπεσε στα χέρια των Αρχών προχθές Δευτέρα το απόγευμα. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Νέα Κρήτη"αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου ακολούθησαν το νεαρό μέχρι την περιοχή των παλαιών ΚΑΤΕΕ, στο Ηράκλειο. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος εθεάθη να κινείται ύποπτα στο πρανές του δρόμου, ο οποίος συνδέει την πόλη του Ηρακλείου με τους Μαλάδες. Ειδικότερα, ο 26χρονος φέρεται να προσπαθούσε να αποθηκεύσει στο εν λόγω σημείο την κάνναβη που κουβαλούσε.

Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να διαπιστώσουν ότι ο 26χρονος κρατούσε στα χέρια του δέματα και άμεσα περικύκλωσαν το νεαρό, στον οποίο πέρασαν χειροπέδες. Στην έρευνα που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός είχε στην κατοχή του συνολικά δέκα δέματα, τα οποίο περιείχαν αλβανικό χασίς. Το συνολικό βάρος της ινδικής κάνναβης ανέρχεται, σύμφωνα με την Αστυνομία, στα 10 κιλά και 164 γραμμάρια!

Ο 26χρονος κατηγορείται για κατηγορία κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Μάλιστα κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 26χρονου Αλβανού, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΤΖΑ ΜΕ...10 ΚΙΛΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News