default-image

Κόντρα Κυβέρνησης Αντιπολίτευσης για τον Κρητικό Σφακιανάκη

Κρήτη
Κόντρα Κυβέρνησης Αντιπολίτευσης για τον Κρητικό Σφακιανάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απαντήσεις από τον πρόεδρο της ΝΔ ζητά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, με αφορμή τα όσα αποκαλύφθηκαν χθες στη Βουλή για τον ρόλο του κ. Γιάννη (Τζον) Σφακιανάκη.

«Στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή κατέρρευσε με πάταγο η γραφική σκευωρία την οποία προσπάθησε να ενορχηστρώσει η ΝΔ καθοδηγούμενη από συγκεκριμένα επιχειρηματικά και εκδοτικά συμφέροντα. Ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να εμφανιστεί ως κατήγορος και για άλλη μια φορά κατέληξε κατηγορούμενος» δήλωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΟΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

Ενώ πρόσθεσε, «χθες αποδείχτηκε, ότι η επιχειρηματολογία της ΝΔ είχε βασιστεί στις πληροφορίες που διοχέτευε στις ελληνικές αρχές ένας επίδοξος μεσάζοντας, ο μοναδικός μεσάζοντας σε αυτή την υπόθεση, ο κύριος Γιάννης (Τζον) Σφακιανάκης. Και όχι φυσικά η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας, όπως ψευδώς ισχυρίζεται η αξιωματική αντιπολίτευση».

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΤΖΟΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ;

Καταλήγοντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε, «ο κ. Μητσοτάκης προσωπικά οφείλει να απαντήσει, ποια η σχέση του κυρίου Σφακιανάκη τόσο με τον ίδιο, όσο και με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της συζύγου του. Αυτό είναι και το μοναδικό ερώτημα που έμεινε αναπάντητο κατά τη χθεσινή συζήτηση».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News