default-image

Συγκλόνισαν πρώην τοξικομανείς στην «Ώρα Αιχμής» video

Κρήτη
Συγκλόνισαν πρώην τοξικομανείς στην «Ώρα Αιχμής» video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλόνισαν το τηλεοπτικό κοινό τρία νέα παιδιά από την Κρήτη, πρώην χρήστες ναρκωτικών ουσιών  που σήμερα είναι ενταγμένοι σε προγράμματα απεξάρτησης στο ΚΕΘΕΑ Αριάδνη.

Η Ελευθερία, ο Δημήτρης και ο Πολύδωρος, περιέγραψαν τον εφιάλτη των εξαρτήσεων παρουσιάζοντας με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο το μέγεθος του προβλήματος  στο νησί.

Ο Δημήτρης σε ηλικία 13 ετών ξεκίνησε την κάνναβη και 15 ετών την ηρωίνη και άλλα σκληρά ναρκωτικά.

Την πόρτα του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη τη χτύπησε με εισαγγελική παρέμβαση όταν μετά από χρήση ηρωίνης, βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο λύκειο που φοιτούσε στο Ηράκλειο/

Η Ελευθερία , μια νεαρή κοπέλα από τα Χανιά, ξεκίνησε τα ναρκωτικά στα 17 και δεν δίστασε να αναπτύξει ακόμη και παραβατική συμπεριφορά για να εξασφαλίσει τη δόση της.

Χαρακτηριστική η φράση ότι ο κόσμος των ναρκωτικών σε κάνει να χάσεις τον εαυτό σου.

Η πιο δυνατή στιγμή στην ώρα της εκπομπής ήταν όταν ο Πολύδωρος και η Ελευθερία με δάκρυα στα μάτια, ζήτησαν συγνώμη από τις οικογένειες τους και προέτρεχαν παιδιά που βιώνουν τον εφιάλτη των ναρκωτικών να χτυπήσουν την πόρτα του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη.

Στη διάρκεια της εκπομπής δεκάδες τα τηλέφωνα και τα μηνύματα για αυτά τα τρία παιδιά που μέσω της ΚΡΗΤΗ TV έστειλαν ένα ουσιαστικό μήνυμα ζωής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News