Ειδήσεις

Miss Κρήτη: Ετοιμαστείτε για την πιο όμορφη πασαρέλα

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για τη διεξαγωγή του 38ου  Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 09 Δεκεμβρίου στο κινηματοθέατρο Αστόρια και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΚΡΗΤΗ TV, στις 10 το βράδυ.

Παρουσιάστρια στην πιο λαμπερή βραδιά της χρονιάς θα είναι η Β' Αναπλ. Miss Κρήτη 2013 Ιωάννα Μαλέσκου, ενώ την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους η Star Ελλάς 2017 Μαρία Ψηλού, ο Πρόεδρος των Πανελληνίων Καλλιστείων Βασίλης Πρεβελάκης αλλά και πολλές άλλες προσωπικότητες από το χώρο του θεάματος.

Στο διαγωνισμό συμμετέχουν 14 κοπέλες από όλη την Κρήτη, ενώ η προετοιμασία τους έχει ξεκινήσει από τις αρχές Οκτωβρίου.

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι πως το κοινό μπορεί και φέτος να συμμετέχει ενεργά στην ανάδειξη της Miss Κρήτη, των δύο Αναπληρωματικών και της Miss Κρήτη Γιάνγκ 2017, αφού έχει το δικαίωμα να ψηφίσει, στέλνοντας sms, την αγαπημένη του φιναλίστ. Όλες τις φιναλίστ καθώς και πληροφορίες για τη διαδικασία της ψηφοφορίας μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα, αλλά και στα social media του διαγωνισμού.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Η συνεχής αναβάθμιση του θεσμού προσφέρει κάθε χρόνο ένα μοναδικό θέαμα στην τοπική κοινωνία ενώ η εταιρεία παραγωγής Cretanart Productions δίνει το δικαίωμα σε όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει από κοντά μια τηλεοπτική παραγωγή υψηλού επιπέδου.

Η τιμή εισόδου είναι 15 ευρώ και η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει την 1η Δεκεμβρίου από την Cristi Academy και το κινηματοθέατρο Αστόρια, με τις θέσεις πάντως λόγο του χώρου να είναι περιορισμένες.

Για άλλη μια χρονιά ο Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς στηρίζει και προβάλει το σωματείο Στόχος - Πρόληψη και την εκστρατεία "Η Μόδα Πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους".

Η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη της ωραιότερης κρητικοπούλας για το 2017 έχει ξεκινήσει!»

Πληροφορίες Εκδήλωσης:

Ώρα προσέλευσης κοινού 21:00 - Ώρα έναρξης 22:00 Γενική είσοδος 15 ευρώ

Προπώληση: Cristi Academy (Επιμενίδου 22) & Κινηματοθέατρο Αστόρια

Στο κοινό θα διατεθούν αυστηρά 500 εισιτήρια με σειρά προτεραιότητας

Πληροφορίες: 2810 334506

Αυτές είναι οι 14 καλλονές:

Σχόλια