default-image

"Καυτό" τετ- α τετ Τζώρτζογλου - Κουκουλάκη στη Πηνειού!

Ποδόσφαιρο
"Καυτό" τετ- α τετ Τζώρτζογλου - Κουκουλάκη στη Πηνειού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απροσδόκητη συνάντηση του μέλους της ΚΕΔ Μιχάλη Κουκουλάκη και του προέδρου της ΕΠΣΗ Νίκου Τζώρτζογλου, έγινε το βράδυ της Δευτέρας στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου, όπου η παρουσία των δύο ανδρών είχε προγραμματισθεί για τον καθένα για διαφορετικό σκοπό, χωρίς ωστόσο να το περίμενε η αντιπροσωπεία της Ένωσης...

Ενώπιον δεκάδων διαιτητών του ΣΔΠΗ (αξιολογημένων και μη) στην καθιερωμένη συγκέντρωσή τους κάθε Δευτέρα και μελών του Δ.Σ. της ΕΠΣΗ (Κουτεντάκης, Μαθιουδάκης, Παπαγγελής, Θεοδοσάκης, Ζερβάκης,), αλλά και του Γιώργου Ιωαννίδη, έγιναν διαξιφισμοί μέσα από έντονο διάλογο μεταξύ Τζώρτζογλου και Κουκουλάκη, όπου ειπώθηκαν και απαντήθηκαν πολλά.

Για το επίμαχο θέμα των ποσοστών που δικαιούται η ΕΠΣΗ από τις διεθνείς διαιτησίες του Ηρακλειώτη μέλους της ΚΕΔ, η κατάληξη ήταν ότι ο κ. Κουκουλάκης δεσμεύτηκε ενώπιον όλων ότι θα προβεί στην καταβολή αυτών των χρημάτων στην ΕΠΣΗ. «Πείτε μου πόσα είναι να σας τα πληρώσω», φέρεται να είπε. «Το έχετε ξαναπεί, αλλά δεν το κάνατε» απάντησε ο Τζώρτζογλου,  "αλλά φέρτε αυτά που νομίζετε ότι πρέπει να πληρώσετε και δεσμεύομαι ότι τα μισά θα πάνε στον Σύνδεσμο, έναντι αυτών που του οφείλουμε έναντι χορηγιών ή χρεών. Θα χαρώ στις 8 Ιανουαρίου στην κοπή της πίτας μας να είμαστε θέση να το ανακοινώσουμε στους διαιτητές, ότι το μισό ποσόν που θα καταβάλλει ο κ. Κουκουλάκης θα είναι δικά τους.»

Φυσικά ειπώθηκαν κι άλλα πολλά στην έντονη συζήτηση Κουκουλάκη-Τζώρτζογλου, που χαρακτηρίστηκε από ένταση. Ο εκ των αρχιδιαιτητών, τόνισε ότι «διεθνής διαιτητής έγινα με την αξία μου και δεν το οφείλω σε κανέναν παράγοντα του ποδοσφαίρου. Με έκανε η FIFA». Πάνω σε αυτό, ειπώθηκε από τον Τζώρτζογλου, ότι τον είχε βοηθήσει η ΕΠΣΗ και του υπενθύμισε κάποια ταξίδια που είχαν γίνει εκείνη την περίοδο, στην Κύπρο, σε συγκεκριμένο ραντεβού…

Τα πυρά έπεσαν και για τις διαρκείς αναφορές του Νίκου Τζώρτζογλου με τις υψηλές αμοιβές του Κουκουλάκη και των άλλων επιτελών στην ΕΠΟ με τον εκ των αρχιδιαιτητών, να μην συμφωνεί με το ύψος των αποδοχών. «Εσύ λες ότι δεν τα παίρνεις αυτά, αλλά δεν είναι διάφανο από την ΕΠΟ. Γιατί δεν τα δημοσιοποιεί; Εγώ σαν πρόεδρος Ένωσης αγανακτώ, γιατί παίρνω για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το χρόνο 5.000 ευρώ, άντε στην καλύτερη 10.000 ευρώ. Και συ παίρνεις 15 χιλιάδες το μήνα…».

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ κατηγόρησε επίσης τον Ηρακλειώτη αξιωματούχο της ΚΕΔ, ότι επί της θητείας του άφησε το Ηράκλειο και την Κρήτη ολόκληρη χωρίς διαιτητή στη Σούπερ Λίγκα, για να πάρει -σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες- την απάντηση: "Δεν φταίω εγώ... Ο Φουκάκης δεν πήγε καλά στα τεστ."

Να σημειωθεί ότι η αντιπροσωπεία της ΕΠΣΗ βρέθηκε στα γραφεία του ΣΔΠΗ για να τακτοποιηθεί μια διαφωνία που είχε σχέση με τις δωρεάν διαιτησίες δυο για κάθε ομάδα σε κάθε γύρο στο τοπικό πρωτάθλημα.

Σ' αυτό συμφωνήθηκε τα όποια έξτρα να τα καλύπτει η ΕΠΣΗ, ενώ ο αρχιδιαιτητής της Ένωσης Πλούταρχος Κουτεντάκης, ανακοίνωσε πως αναλαμβάνει χορηγία 1000 ευρώ για τον γυμναστή των διαιτητών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News