default-image

ΟΦΗ φουλ για... πρόκριση αύριο με Απόλλωνα!

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ φουλ για... πρόκριση αύριο με Απόλλωνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ρυθμούς Κυπέλλου κινείται ο ΟΦΗ, φιλοξενώντας αύριο τον Απόλλωνα Σμύρνης στο παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση.

Ο ΟΦΗ μετά τη νίκη του επί του Πλατανιά προκρίνεται με νίκη ή ισοπαλία αλλά ακόμα και αν χάσει με ένα γκολ διαφορά έχοντας σκοράρει (1-2, 2-3 κλπ.). Με ήττα 0-1 ο όμιλος ουσιαστικά θα επαναληφθεί ενώ ο ΟΦΗ μπορεί να αποκλειστεί αν ηττηθεί με διαφορά δύο γκολ!

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα και υπάρχουν δύο επιπλέον απουσίες μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Καλλιθέα, καθώς δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν οι Παπαστεριανός και Κουσκουνάς.

Ο πρώτος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ενώ ο δεύτερος από ενοχλήσεις στον αυχένα. Παράλληλα εκτός πλάνων του Μακεδόνα προπονητή, έμειναν ακόμα οι τραυματίες Σιώπης, Οικονόμου, Μονιάκης και Περογαμβράκης, καθώς επίσης και οι Παπατόλιος, Παναγιώτου.

Έτσι στην αποστολή για την αναμέτρηση με την «Ελαφρά Ταξιαρχία», συμπεριλήφθηκαν οι: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Μπολάκης, Ρούσσος, Νάστος, Χαντί, Μάρτος, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Πουρτουλίδης, Μάνος, Ογκμποε, Λεάλ, Ορτέγκα και Κουτσιανικούλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News