default-image

Στο νοσοκομείο 4 άτομα, μετά από σύγκρουση οχημάτων

Κρήτη
Στο νοσοκομείο 4 άτομα, μετά από σύγκρουση οχημάτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγο μετά το συγκλονιστικό τροχαίο ατύχημα με το φορτηγό που καρφώθηκε στα κιγκλιδώματα της Εθνικής Οδού Ηρακλείου - Ρεθύμνου, ακόμη ένα τροχαίο σημειώθηκε στους δρόμους της Κρήτης.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΦΟΡΤΗΓΟ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ ΣΕ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑ

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τη 1:00 το μεσημέρι της Δευτέρας, «συναγερμό» στο ΕΚΑΒ σήμανε η σύγκρουση 2 οχημάτων στο Καλό Χωριό στον Άγιο Νικόλαο.

Τα οχήματα συγκρούστηκαν, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες, με αποτέλεσμα το τραυματισμό 4 επιβαινόντων.

Πρόκειται για τρεις άνδρες και μία γυναίκα, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, σε καλή κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 67χρονο άντρα με κάταγμα στο κάτω άκρο και έναν 44χρονο άντρα με κάκωση στη σπονδυλική στήλη και αναμένεται να μεταφερθεί στη νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου.

Ο τρίτος τραυματίας είναι μία 60χρονη γυναίκα που σύμφωνα με την κ. Σπινθούρη, διοικήτρια του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, φέρει κατάγματα κάτω άκρου και η ίδια η τραυματίας επιθυμεί να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο καθώς ο τόπος κατοικίας της είναι το Ηράκλειο.

Τέλος, ο τέταρτος τραυματίας είναι ένας 52χρονος άντρας με κακώσεις στο θώρακα και την άνω κοιλία. Νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.

Όπως τόνισε στο neakriti.gr η κ. Σπινθούρη, κανένας από τους τέσσερις τραυματίες δεν διατρέχει κίνδυνο.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News