default-image

Γιώργος Αγγελόπουλος: Επέστρεψε και το Twitter πήρε “φωτιά”

Life
Γιώργος Αγγελόπουλος: Επέστρεψε και το Twitter πήρε “φωτιά”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επιθυμία των θαυμαστών του έγινε πραγματικότητα και τον απόλαυσαν ξανά στην τηλεόραση!

Το βράδυ της Κυριακής, ο Γιώργος Αγγελόπουλος επέστρεψε στον ΣΚΑΪ, ως guest κριτής στο "Ελλάδα έχεις Ταλέντο" και έδωσε την δική του βοήθεια στην κριτική επιτροπή. Ο νικητής του Survivor για ακόμη μια φορά δεν θύμιζε σε τίποτα τον Ντάνο που βλέπαμε επί πέντε μήνες στον Άγιο Δομίνικο να αγωνίζεται και να ταλαιπωρείται. Ο Γιώργος έχει αλλάξει το στυλ του και μπορούμε να πούμε πως είναι περισσότερο γοητευτικός από πριν...

Φυσικά, οι χρήστες του Twitter, σύμφωνα με το tlife, είδαν αυτή την επιστροφή με άλλο μάτι και σχεδόν πέντε μήνες μετά το τέλος του Survivor ξαναέσμιξαν, ώστε να σχολιάσουν τον αγαπημένο τους παίκτη! Φυσικά, τα social media πήραν "φωτιά", με το που βγήκε ο Ντάνος στο πλατό του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, με τους περισσότερους να αναφέρουν το πόσο τους έλειψε και ότι είναι επιτακτική ανάγκη να έχει δική του εκπομπή...

Σύμφωνα με το govastilleto, πάντως ο Ντάνος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 για ένα μεγάλο τηλεοπτικό project που ετοιμάζουν.

Το ριάλιτι λέγεται «Bachelor» και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην Αμερική, καθώς και σε άλλες είκοσι χώρες όπου έχει γυριστεί.

Οι κανόνες του παιχνιδιού είναι πολύ απλoί. Επιλέγεται ένας άντρας εργένης που επιθυμεί να γνωρίσει τη γυναίκα των ονείρων του και «απέναντί» του βρίσκει 25 υποψήφιες συντρόφους, με τις οποίες περνά διάφορες δοκιμασίες «ραντεβού» μέχρι να διαλέξει εκείνη που θα πάει μαζί της ρομαντικό ραντεβού… Και οι ρομαντικές εξελίξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη κατά τη διάρκεια της προβολής του παιχνιδιού που αναμένεται να έχει μεγάλη τηλεθέαση και πολύ ενδιαφέρον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News