default-image

Η Μαρία στέλνει μήνυμα από εντατική: Με κρατάει η σκέψη σας

Κρήτη
Η Μαρία στέλνει μήνυμα από εντατική: Με κρατάει η σκέψη σας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευχάριστα νέα έρχονται στην Κρήτη από την Βιέννη, εκεί όπου βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η 36χρονη Μαρία θεοδωροπούλου για μεταμόσχευση πνευμόνων λόγω κυστικής ίνωσης.

Η γυναίκα, η περιπέτεια της υγείας της  είχε γνωστή και είχε συγκινήσει το πανελλήνιο μέσα από την «κίνηση αγάπης με tattou» που είχε οργανωθεί στο Facebook από την ομάδα "εμείς κι εμείς" εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο έχοντας ολοκληρωθεί η δύσκολη επέμβαση.

Ωστόσο το ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας της είναι τέτοιο που η ίδια απαντώντας σε διαχειρίστρια της προαναφερθείσας ομάδας , τόνισε ότι είναι ακόμη στην εντατική  ενώ την έχουν ενημερώσει ότι όλα πήγαν καλά.. Οι πόνοι δεν την έχουν ακόμη αφήσει αλλά δεν παραλείπει να σταθεί στην σκέψη και στην αγάπη που πήρε το προηγούμενο διάστημα πριν φύγει για το εξωτερικό. Γεγονός που όπως λέει την κρατάει στη ζώη .

Η Μαρία είχε συγκινήσει το πανελλήνιο με την περιπέτεια της που είχε γίνει γνωστή μέσω και της μεγάλης εκστρατείας αγάπης με τα τατουάζ που στήθηκε το προηγούμενο διάστημα από την ομάδα «Εμείς& εμείς (γυναίκες μόνο» στο Facebook.  

Πλέον τα τελευταία 24ώρα, βρίσκεται σε νοσοκομείο της Βιέννης,   για την πολυπόθητη μεταμόσχευση πνευμόνων. Το "θαύμα" που ανέμενε και η ίδια έγινε πράξη και όλα πλέον έχουν πάρει μία άλλη τροπή στη ζωή της. Η ενημέρωσή στη Μαρία αργά το βράδυ της Κυριακής και μέσα σε λίγες ώρες βρισκόταν ήδη σε νοσοκομείο της Βιέννης.

«Το τηλέφωνο χτύπησε ταξίδι για μία νέα ζωή έλεγε» σε ένα από τα μηνύματα της στο Facebook η όμορφη Μαρία που παρά το Γολγοθά που ανεβαίνει καθημερινά, δεν το έβαλε ποτέ κάτω και με χαμόγελο και καλοσύνη αντιμετώπιζε το πρόβλημα υγείας που είχε εκ γενετής.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα κορίτσια που μέσω της κίνησης με το τατουάζ βοηθάνε στο ταξίδι ζωής μου στην Βιέννη! Όλα ξεκινάνε και όλα τελειώνουν με μια ανάσα! Δεν μπορείτε να διανοηθείτε πόσο σημαντική είναι η ανάσα, ούτε εγώ μπορούσα μέχρι να βαρύνω», αναφέρει σε άλλο συγκινητικό της μήνυμα η 36χρονη γυναίκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ Η ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ TATTOO

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News