Ειδήσεις

Η βροχή προκάλεσε βραχυκύκλωμα και φωτιά σε ταβέρνα

Οι περίοικοι που αντελήφθησαν τι συνέβαινε, βλέποντας τον καπνό να βγαίνει από την ταβέρνα, ειδοποίησαν αμέσως την πυροσβεστική.

Η πρωινή βροχόπτωση που έπεσε στην Ιεράπετρα είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει διάφορα προβλήματα τα οποία και αντιμετωπίστηκαν έγκαιρα.

Μεταξύ αυτών, συναγερμός σήμανε το πρωί στην πυροσβεστική υπηρεσία της περιοχής καθώς από τα συγκεντρωμένα όμβρια ύδατα σε φωταγωγό ταβέρνας στην Κάτω Παραλία Ιεράπετρας, προκλήθηκε βραχυκύκλωμα από το νερό που εισήλθε στην κουζίνα με αποτέλεσμα να γίνει ανάφλεξη.

Οι περίοικοι που αντελήφθησαν τι συνέβαινε, βλέποντας τον καπνό να βγαίνει από την ταβέρνα, ειδοποίησαν αμέσως την πυροσβεστική.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΕΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ- ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Σε ελάχιστα λεπτά έφθασαν τρία πυροσβεστικά οχήματα με πυροσβέστες κατάλληλα εξοπλισμένους φορώντας ειδικές μάσκες οξυγόνου μπήκαν στο κατάστημα και κατάφεραν να σβήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα τη φωτιά.

Κλιμάκιο της πυροσβεστικής παραμένει στο σημείο προκειμένου να ελέγχουν τυχόν ενδεχόμενο αναζωπύρωσής της.

Σε γενικές γραμμές υπήρξαν και άλλα προβλήματα που είχαν σχέση με μικρής έκτασης πλημμυρικά φαινόμενα τα οποία και ωστόσο εξομαλύνθηκαν εξ αρχής χωρίς να δημιουργήσουν περαιτέρω προβλήματα.

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

Σχόλια