default-image

Δολοφονήθηκε 3 ή 4 μέρες μετά από την εξαφάνισή του

Δολοφονήθηκε 3 ή 4 μέρες μετά από την εξαφάνισή του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αύριο μεταφέρεται στη Ρόδο η σορός του άτυχου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου για να γίνει η νεκροτομή, η οποία θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του.

Ωστόσο αυτό που προκαλεί σοκ είναι το εύρημα του ιατροδικαστή ότι ο αδικοχαμένος Νίκος Χατζηπαύλου δολοφονήθηκε μετά από την εξαφάνιση του.

Μάλιστα, αστυνομικοί εκτιμούν ότι δολοφονήθηκε τρεις με τέσσερις μέρες μετά από την εξαφάνιση του το μοιραίο μεσημέρι της Κυριακής (19.11.2017).

Επίσης, σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο άτυχος φοιτητής φορούσε μόνο το ένα παπούτσι του, φόρμα κι ένα μπλουζάκι.

Αυτό επίσης που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός πως σε άλλο σημείο του νησιού είχε εντοπιστεί ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια ακριβώς ίδια με αυτά του νεκρού. Μάλιστα, η μητέρα του τα είχε αναγνωρίσει και πίστευε ότι είναι του δικού της παιδιού.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΑΛΥΜΝΟΣ: ΘΡΙΛΕΡ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗ, ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ

Συγκλονισμένη η μητέρα

Συγκλονισμένη είναι η μητέρα του Νίκου Χατζηπαύλου που δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο γιος της χάθηκε τόσο άδικα… Η γυναίκα, μάλιστα, καταγγέλλει συγκάλυψη των τοπικών Αρχών. «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι υπάρχει συγκάλυψη εδώ πέρα, από την πλευρά των Αρχών. Και δεν ξέρω και τι παίζεται στην συγκεκριμένη περιοχή.

Πάντως ότι υπάρχουν υποψίες και ότι υπάρχουν περίεργα πράγματα που δεν κολλάνε υπάρχουν. Φόραγε, λέει, το ένα παπούτσι, το ένα από τα δυο. Πως βρέθηκαν παπούτσια ακριβώς το ίδιο σχέδιο και το ίδιο νούμερο από την άλλη πλευρά του βουνού; Είπε μία διασώστης ότι αυτά τα παπούτσια είναι καινούργια. Φυσικά τα παπούτσια αυτά που βρέθηκαν μπορεί να αγοράστηκαν εκ των υστέρων. Κάποιος τα αγόρασε. Ακριβώς το ίδιο νούμερο και το ίδιο σχέδιο» αναφέρει.

Η φωτογραφία σοκ

Η εικόνα που φέρνει στο φως το bloko.gr από το σημείο των ερευνών, σοκάρει. Δείχνει τον άτυχο φοιτητή στο έδαφος, πεσμένο μπρούμυτα. Στην πλάτη του, υπάρχουν τραύματα. Ίσως από το σύρσιμο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης τον έσυρε για σχεδόν 50 με 60 μέτρα πριν τον αφήσει στο απόκρημνο σημείο. Εκεί όπου τον βρήκε ένα νεαρό αγόρι που το απόγευμα του Σαββάτου μάζευε ξόβεργες.

Σενάρια για τον ή τους δολοφόνους του

Οι αρχές, σύμφωνα με το newsit.gr, εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχει δολοφονηθεί από εμπόρους ναρκωτικών, καθώς στην συγκεκριμένη περιοχή της Καλύμνου η εγκληματικότητα καλπάζει. Ωστόσο, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να έχει πέσει θύμα δολοφονίας από άτομο που γνώριζε με προσωπικά κίνητρα.

Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ ?προβληματίζει η «σκηνοθεσία» που κάποιοι προσπάθησαν να στήσουν γύρω από την εξαφάνιση, αφήνοντας παπούτσια που δήθεν ανήκαν στο Χατζηπαύλου σε απόμακρη περιοχή του νησιού. Όλα τα δεδομένα και οι πληροφορίες αξιολογούνται και αναμένονται γρήγορα εξελίξεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News