default-image

ΟΦΗ: Ως την 10η αγωνιστική σε κατάσταση ντέρμπι!

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ: Ως την 10η αγωνιστική σε κατάσταση ντέρμπι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως εξελίσσεται το πρωτάθλημα της Football League, η κατάκτηση ενός εκ των δύο προνομιούχων εισιτηρίων, απαιτεί πορείες που θα είναι φουλ νικηφόρους με τις απώλειες να έρχονται με πολύ αραιή συχνότητα.

Κλασικό δείγμα ο Άρης και έπεται η Δόξα Δράμας. Ανεξαρτήτως προγράμματος, ο ΟΦΗ έχει δύο φορές «σκοντάψει» στην ισοπαλία, γεγονός που τον υποχρεώνει να εντείνει την προσοχή του. Για να αποκωδικοποιήσουμε τη δήλωση Παπαδόπουλου ότι τη «10η αγωνιστική να είμαστε πρώτοι», το συμπέρασμα βγαίνει μέσα από το πρόγραμμα, καθώς μέχρι τότε ο ΟΦΗ συγκρούεται με τους ανταγωνιστές του!

Έπεται το ντέρμπι της πόλης με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο κι ακολουθούν απανωτά το ντέρμπι ΟΦΗ- Παναχαϊκή, το σούπερ ντέρμπι Άρης - ΟΦΗ και ακολούθως το ΟΦΗ - Δόξα Δράμας! Κατόπιν (Ιανουάριο) το κρητικό ντέρμπι με τον ΑΟΧ Κισσαμικό στο «Γεντί Κουλέ».

 Παράλληλα μια από τα ίδια θα συμβαίνουν και με τους άλλες ομάδες τις κορυφής, καθώς η μία ακολουθεί το πρόγραμμα της άλλης έτσι ο Δεκέμβριος θα είναι από τους πλέον κρίσιμους για την έκβαση της βαθμολογίας. Είναι σίγουρο πως η ομάδα που θα βγει αλώβητη, θα έχει και τον πρώτο λόγο στη συνέχεια…

Τί ήταν εκείνο που έκανε το κρητικό τρίο να έχει μια τόσο απαράδεκτη διαιτησία στο παιγνίδι του ΟΦΗ με την Καλλιθέα; Τι να ήταν εκείνο που μπλόκαρε τις αισθήσεις τους, μπροστά από τα χρώματα της κρητικής ομάδας;

Ας κρατήσουμε αυτή την περίεργη παράσταση, γιατί δεν μπορεί να τους έπιασε ομαδική παράκρουση. Τα σήματα είναι πολύ δυνατά, για να τα αφήσεις έτσι στην άκρη…

Το σημαντικό είναι να πεισμώσει περισσότερο ο ΟΦΗ, ώστε να κόβει τις ορέξεις αυτών που θα ήθελαν να τον ανακόψουν. Η πορεία και η βαθμολογία δείχνει, πως οι προνομιούχες θέσεις θα κριθούν στα ντέρμπι κορυφής και αυτό δεν σηκώνει «μικρές» απώλειες.

Σε μια αγωνιστική που το άστρο του Κουσκουνά, άρχισε να αστράφτει στον ΟΦΗ! Ο περυσινός πρώτος σκόρερ στην κατηγορία, άρχισε να… γράφει!

Δεν μπορεί να είχε κάποιος απαιτήσεις ότι ο Εργοτέλης θα πήγαινε στη Δράμα να πάρει με άνεση το ματς απέναντι στην φιλόδοξη Δόξα. Μπορεί όμως να σκεφτεί για μια ακόμη φορά, ότι όση εξάσκηση κι αν κάνει ο Τάκης Γκώνιας, στο συγκεκριμένο στυλ παιγνιδιού, η μη προσαρμογή στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος, είναι μια επικίνδυνη επιλογή. Άσχημο απόγευμα…

Η Football League, είναι ένα πρωτάθλημα γεμάτο λακκούβες πολλών ειδών. Τα όσα κατήγγειλε χθες ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου Δημήτρης Καλαϊτζίδης, δεν ξαφνιάζουν ως θέμα, όμως προκαλούν για την ευκολία με την οποία κάνουν τις καμπόσες οι ηγεσίες των φορέων, που κάνουν εξυγίανση (πολιτικές και ποδοσφαιρικές) στα λόγια…

Πέραν τούτων πάντως η αδυναμία της Καλαμαριάς να εμφανίσει πρωταγωνιστική παρουσία, ούτε καλύπτεται, ούτε μπορεί να ελπίζει σε άνοδο.

Ασφαλώς και να τον καλέσει ο εισαγγελέας (όποιας κατηγορίας), για να αναδειχτεί ένα νέο «κοριόπολις» και η ποδοσφαιρική φίλαθλη γνώμη να επιβεβαιώσει μια ακόμη ιστορία με μια τεράστια τρύπα στο νερό! Και μακάρι να μας διαψεύσει!

"Παράγοντες που μπαίνουν στα αποδυτήρια και λένε θα δεχτείτε τρία τέρματα, για άλλους που παίρνουν τηλέφωνο στο ημίχρονο και λένε θα δεχθείτε άλλα δύο, για παράγοντες που παίρνουν 20.000 ευρώ πριν τον αγώνα για να χάσουνε με τέσσερα και πέντε γκολ. Για τεχνικούς διευθυντές που με τον κουμπάρο τους και ένα ακόμη στήνουν το ματς, και μετά πάει ο πρόεδρος πηγαίνει στα αποδυτήρια και τους βρίσκει και γίνονται διάφορα περιστατικά..."

-Ωραία ζωή εκεί στη Β΄εθνική! Περισσότερα σήμερα στο καθημερινό μας ραντεβού στο ράδιο 98.4 στις 2.30 μ.μ. !

Στ. Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News